Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka12

Jak żyć bez kochanka 3

Polecane posty

Porostu dobre zderzaki ma:-D.Ja ostatnio też przywaliłam przy cofaniu, w niski murek , i nic się nie stało. Myślałam że jadę moim drugim autem, gdzie są czujniki cofania:-D

Gość gość
eeee ...skoro nie masz śladów na blacharce, która jest zawsze najsłabszym ogniwem, nic "głębiej" nie mogło się stać ...tak że spoko, nie będzie źle :)

Jak coś by poszło w zawieszeniu, to byś to czuł podczas dalszej jazdy, będzie dobrze:-)

Madziu...osobiscie wole ciuch przymierzyc zanim go kupie. Zdarzylo sie jednak ...ze cos mi wpadlo w oko i zamowilam w bon prixie. Teraz tez upatrzylam sobie tam sukienke, niestety oferta juz nieaktualna:( Sluga....piracie drogowy;)

Gość gość
Nie mialem jeszcze nigdy zadnego wypadku samochodowego,nie liczac przycierek pod blokiem przy parkowaniu...

Wiadomo że jeśli się coś przymierzy to jest inaczej:-) z bon prixu też zamawiałam, ale średnio byłam zadowolona. Wiesz patrząc na ciuchy na sklepowych wieszakach to po prostu nędza, a potrzebuje czegoś żeby zabłysnąć i dobrze się poczuć, no wiesz tak seksownie:-) Lubie tuniczki w odważnych żywych kolorach do tego leginsy , but na obcasie. Kiedyś stawiałam na wygodę i luz, ale od pewnego czasu zmienił mi się gust:-D

Mi 6 lat temu gosciu w tyl wjechal na przejsciu sie zatrzymalem a tu nagle lup dobrze ze to bylo stare auto ktore i tak zamierzalem sprzedac od tamtego czasu nie mialem wypadku

Ja też nie miałam żadnego wypadku samochodowego ( oby nie zapeszyć) .A przycierki to zazwyczaj z mego rozczepania, ale jeśli jest dwóch kierowców to zawsze można głupa udać że to nie ja:-D

Gość gość
Niektorzy to chyba w kinder niespodziankach te prawa jazdy znajduja,rece opadaja jak sie czasami tych ludzi obserwuje.

Pozostawie to bez komentarza, gdyż chyba niedzielnym kierowcą jestem:-( Tylko jak codziennie tą samą trasę się przebywa, to jazda na pamięć.

Gość gość
szukam mamuśki zadbanej KIELCE , do stałego romansu 794938589

Gość gość
Mozna byc niedzielnym kierowca i jezdzic dobrze,a mozna jezdzic setki kilometrow i byc bezmozgiem. Nie ma reguly. Natomiast jak obserwuje ludzi z mojego miasta to mi rece opadaja,zero myslenia. Baba mowi ze nie widziala mnie,a jechalem pare metrow od niej,nawet sie pewnie nie spojrzala w moja strone tylko wjechala jakby sama na ulicy byla.

Jak ta babka Cię nie zauważyła, no no czyli Ty dziś nie błyszczysz, tak jak dziś ja:-(

Czasami mi się zdarza świecić tyłkiem, ale ostatnio jestem skromna i grzeczna:-D

Gość gość
Poka :p

Gość gość
Eee tam, pewnie wkręcasz z tym tyłkiem :D

Gość gość
Jej prawda o zgrabnym tyłku jest taka sama jak przysięga mężowi, że dochowa wierności.

Jejku , jeśli nie chcecie to nie wierzcie i już. Jestem szczera czy się to komuś podoba czy nie:-D

Gość gość
Ostatnio nam Madzia cos obiecalas i nie dotrzymalas slowa :p

Gość gość
Haha, przecież ty jesteś z kategorii kochanek, więc polejwoda bez żadnych zasad. Nikt na poważnie cię nie weźmie.

Gość Arancia
Hej gdzie sie podzialiscie? Madzia...wena wrocila?