Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka12

Jak żyć bez kochanka 3

Polecane posty

Nie sądzę że miał satysfakcję z tego sms:-D ..Trzymam się swoich zaad , zawsze twierdziłam że człowiek kulturalny odpisuje:-) Ja jak dostałam takiego sms, to powaliło mnie z nóg:-( ( treści nie napiszę )

Gość gość
Magda a co on napisał w tym esie?przepraszał czy ot tak z nudów napisał?

Gość magda200
Że przeprasza za swoje cynicznie zachowanie, i ogólnie co porabiam?

Gość gość
Mogłaś go olać i nie odpisać. D**ek. Wiem, że to trudne bo sama powtarzam sobie to wiele razy a i tak odpisuje:( Mam nadzieję, że się nie poddasz, udanego dnia:)

Gość gość
Nie to nie ja, czasem tu wpadam poczytać, czasem coś napiszę. Miłego.

Gość gość
Trochę to infantylne tak go teraz wyzywać od dupków etc. Tobie takie epitety należą się w takim samym stopniu co jemu,a próbujesz winę zwalić na niego.

Gość gość
Magda jak mu znowu ulegniesz nigdy już się z tego nie wyrwiesz.. Pozatym dasz mu mega satysfakcję Będziesz zawsze jego dziwa na skinienie...

Wiem o tym:-( jestem tego świadoma , widzę co się dzieje :-( .Niedam mu już tej satysfakcji, bo klapki z oczu mi spadły :-)

Gość gość
Dobrze ze nie z nog :D

Gość gość
Szkoda Madzia ze nie trafiłaś na kogoś na poziomie Bo taki knur który tak traktuje kobietę nie zasługuje nawet na spluniecie.. O SPOJRZENIU U MNIE MÓGŁBY CO NAJWYŻEJ POMARZYC

Gość gość
"Tak traktuje" czyli jak?

Gość gość10lat
Hej . Madzia, dziś już dużo lepiej, choć w nocy mało co spałam. do niczego oprócz rozmowy nie doszło. zresztą atmosfera była jak na pogrzebie :-( mam nadzieję że z czasem uda mi się o nim zapomnieć. on był przed Świętami u spowiedzi, nawet zapytał księdza czy mógłby chociaż się ze mną przyjaźnić. ksiądz powiedział że tak, jeżeli mielibyśmy tylko rozmawiać. dlatego tak usilnie namawiał mnie na spotkanie i na przyjaźń. tylko że ja tak nie potrafię. bo jak zapomnieć wciąż się z nim kontaktując ... na szczęście odpuścił, uszanował moją decyzję. postaram się już o nim nie rozmyślać. tylko ten smutek , tak mi smutno :-( nic mnie nie cieszy. z czasem pewnie minie ale teraz nie jest fajnie budzić się ze łzami w oczach. jestem taka nieobecna... przepraszam, postaram się więcej nie smucić. miłego dnia dla wszystkich.

Jak? Do relacji kochanek/ kochanka trzeba dorosnąć. . Nie chcę już na ten temat się wypowiadać, bo szkoda słów:-(

Gość gość
Oboje jesteście winni w takim samym stopniu,czemu jego obarczasz za całe zło?

Gośćiowa 10 będzie dobrze, wszystko z czasem minie i się ułoży zobaczysz? Tylko potrzeba czasu, dużo czasu.:-( .Ciężko by raczej było zostać przyjaciółmi, gdyż tak się nie da , zawsze jedna z stron pragneła by czegoś więcej. Jeśli on uszanuje Twoją decyzję, będzie lżej Tobie to odchorować! Daj sobie czas, zajmij się czymś co lubisz, a dotychczas nie miałaś czasu. Ja czuję się tak dobrze, taka wyzwolona i silna psychicznie.

Gość gośćart
To ja na dzień dobry się grzecznie przywitam tylko bo ciekawy wątek Pozdrawiam