Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka12

Jak żyć bez kochanka 3

Polecane posty

Łukasz zrobiłam edycję postów, gdyż nie chcę jutro czytać złośliwych komentarzy, a musiałam się przed kimś wygadać:-)

Gość gość10lat
Łukasz więcej czasu , czyli ile :-( jest gdzieś to udokumentowane naukowo, jakieś statystyki...ile potrzeba by się otrząsnąć i złagodzić ból do takiego stopnia by móc swobodnie oddychać , bo ja się duszę. nigdy wcześniej nikogo nie kochałam.

Gość gość10lat
Arancia rok ??? litości :-(

Też uciekam:-) jutro doczytam...czuję się tak a zmęczona i psychicznie i fizycznie, aa jutro do pracy:-( Dobranoc:-)

Dyszka...trudno powiedziec...to zalezy od Twojego zaangazowania i charakteru. Ja kiedys kochalam kogos za bardzo i lata mi zajelo zeby przestac czuc ten bol.Z doswiadczenia wiem...ze trzeba sie ratowac wszelkimi sposobami...bo ja to chyba troche na wlasne zyczenie tak sie umartwialam.

Gość gość10lat
Madzia,możesz nie wierzyć ale on kocha nas obie. gdybym go nie znała tyle lat nie uwierzyłabym że to w ogóle możliwe. ale wierzę. więc można by rzec że on cierpi "podwójnie" :-(

gość10lat Nie ma jasnej o prostej odpowiedzi ile czasu potrzebujemy , żeby zamknąć wszystko łącznie z uczuciami , które pozostają w sercu. Trzeba wyznaczać sobie małe kroki w postaci kolejnych przetrwanych dni i traktować je jak małe sukcesy. Z każdej lekcji życiowej możemy wychodzić silniejsi tylko od nas zależy czy tego chcemy. Na pewno są rzeczy ważne w Twoim życiu , którym możesz poświęcić więcej uwagi/czasu , które dadzą Ci dużo satysfakcji. Znikam papa

Gość gość10lat
Dobranoc Madzia Dobranoc Łukasz.

Gość gość10lat
Dobrej nocy Aracia

Gość gość10lat
Dziękuję Arancia , postaram się uśmiechać przez łzy :-)

Właśnie odkryłam że nasz topik toczy się od ponad roku. .ale ten czas szybko leci:-(

Cześć wszytskim :-) Widzę, że temet nie umarł...świetnie, bo chyba znowu potrzebuję pomocy....

Witaj Łukasz:-) U mnie pogoda okropna, pochmurne i wietrzenie:-( i do tego deszcz. .Moje samopoczucie też kiepskie, niedziela za szybko minęła

No to pewnie i do mnie też to przyjdzie bo na razie słoneczko świeci , choć wieje już. To prawda weekend szybko minął, co Cię tak dołuje??

Gość gość
Letycjo wróciłam do kochanka?

Gość gość
Wróciłas

Ach tam, idzie żyć:-) nawet i spokojniej. Tylko trzeba być stanowczym.Ja nie odbieram tel, i nie odpisuje na sms.