Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

casaya

"Na chuj mi była ta kobieta"

Polecane posty

Przez przypadek (tak, przez przypadek) zobaczyłam, jak mój luby wysłał smsa do kolegi o właśnie o treści "na chuj mi była ta kobieta". Nie wiem co o tym myśleć. Jak wy byście na to zareagowały?

Gość gość
To zależy kogo dokładnie miał na myśli, bo nie masz pewności że chodzi o ciebie.

Gość gość
ostatki są na koniec karnawału! ostatki są na koniec karnawału! ostatki są na koniec karnawału! ostatki są na koniec karnawału! ostatki są na koniec karnawału! ostatki są na koniec karnawału! ostatki są na koniec karnawału!

No dobrze, pomyliłam się, ale wszyscy wiedzą o co chodzi, także nie czepiajmy się szczegółów :)

Gość gość
ja nie wiem o co chodzi? Tez myslalam, ze to stara sprawa...

Gość gość
Ile jeszcze gównianych tematów o tym zalozysz?

Tyle ile mi się zechce. Mogę założyć ich jeszcze 20, nie Twoja sprawa :) nie chcesz, nie odpowiadaj, możesz omijać moje dwa tematy ;) pozdrawiam Cię serdecznie i mniej jadu w życiu życzę :)

Gość gość
Ja bym po czymś takim kazała facetowi wypierdalać, tylko ładniejszymi słowami. Porozmawiałabym z nim i powiedziała, żeby się zastanowił czego chce, na spokojnie. I będziesz widziała, jaka będzie jego reakcja, bo jeśli spanikuje i będzie dopytywał dlaczego co i jak to znaczy, że mu zależy, a jak będzie bierny i przyzna Ci rację to znaczy, że już po ptakach. A raczej po ptaku.