Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simonides

Jak to rozegrac ?

Polecane posty

Gość Simonides

Podoba mi sie pewna dziewczyna. Na moje nieszczescie wszedzie chodzi ze swoja (chyba) przyjaciolka. To mnie oniesmiela. Ta przyjaciolka nadaje jak radio Tirana. Chyba nie panuje nad swoim otworem gebowym. Dlatego nie udalo mi sie jeszcze zagadac osobiscie. Przed chwila (ku mojemu zaskoczeniu) byly u mnie i zaprosily mnie na kawe. Tzn ta przyjaciolka zaprosila ale mowila "my", tzn poszedlbys z nami. Pojde z chetnoscia, ale chce zarywac do tej, co mi sie podoba a nie do tej papugi. Jak im dac do zrozumienia, ze podoba mi sie ta a nie druga, zeby ani jednej ani drugiej nie urazic ?

Gość gość
Podpowiedziałabym jakby się na tym znała, ale się nie znam ;) Najlepiej delikatnie wybadaj sytuację na tym spotkaniu albo od razu wypal w grubej rury, że twój typ, to takie spokojne dziewczyny o brązowych włosach, takie jak .....(tu wstawić imię).

Gość gość
Kup kwiatek, tylko jeden i wrecz jej. Wszystko jasne.

Gość Simonides
Siedzielismy chyba ze 3 godz. Przyjaciolka nadawala a my patrzylismy sobie w oczy. Bez slow. To nie byla dyskusja tylko monolog. Jezeli ona potrzebuje takiego gadule to nie mam szans.

Gość gość
Próbowałeś włożyć tej przyjaciółce coś do buzi, tak, żeby miała zajęcie?

Gość Simonides
Nawet nie wiem o czym p******ila. Ona tez jej (chyba) nie sluchala, bo pare razy zapytala "co mowilas ?"

Gość gwoli wyjasnienia
Ile ty masz lat kolego? Nie przygotowales sie do spotkania. Bylo sobie w domu przygotowac mala karteczke a na niej numer twojej komorki i prosbe aby sie odezwala i jeszcze: Zrobilbym to chetnie sam ale nie znam twojego numeru. W chwili nieuwagi papugi dac jej to w reke. Koniec, kropka. Zakladam, ze na fb jej nie ma bo wtedy to juz bez problemu mozna zlapac kontakt.

Gość Simonides
Co z tego ze mam kontakt. Pytam "Nie mialabys ochoty spotkac sie w jakim przytulniejszym miejscu ?" , "Gdzie ?", "Tam i tam" i slysze jak sie jej pyta, czy wie gdzie to jest. Po chwili "Oki, przyjdziemy". Rece mi opadly.