Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kazdy wpada tylko nie ja

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie zdecydujemy sie swiadomie na 2 dziecko.dlatego czesto co miesiac mam glupia nadzieje ze moze my. nie planuje nikogo lapac ani robic numerow tak sobie gdybam:(

Gość gość
Ja bym się załamała gdybym wpadla... Jedno mi starczy, nigdy więcej dzieci

Gość gość
dupa jasiu. nie jem tabletek. caly miesiac przerywany i zawsze raz nigdy drugi.seks byl do 3-4 dni. i dupa. ja nie wiem wy felerne jestescie a ja jakas szczesliwa:O

Gość gość
a czym jest dla ciebie pojecie wpadka?

Gość gość
wpadka to ciaza niespodziewana

Gość gość
wiesz nie wierz tak masowo w te wpadki po jednym razie, znam takich, co sobie fantazjują ;)...a później się okazuje było wiele razy bez zabezpieczenia ;)

Gość gość
ja bym raczej nie chciała wpadki, to nie wyobrażam sobie wpaść :(, dziecko to taka poważna decyzja i co tak przypadkiem, wolę zaplanowane, pierwsze było zaplanowane i mam nadzieje, że tak samo będzie z drugim... dla mnie prawdziwa wpadka to jest jak jest konkretna antykoncepcja dobrze stosowana i jest ciąża...

Gość gość
Ja wpadlamdwa razy. Pierwszy raz za pierwszym razem pierwszy stosunek w zyciu bez zabezpieczenia i trach! I 7 mies temu kolejna wpadka nie wiem jak i kiedy?! Ale jyz nigdy nie bede wierzyc w zaden kalendarzyk malzenski bo obecna ciaza nie miala prawa sie trafic no ale juz sie oswoilam z ta mysla.

Gość gość
oj myślę że tylko tak gadasz ;). wyobrażasz sobie nieplanowaną ciążę powiedźmy w wieku 20 lat, jak byś nie miała wtedy kasy i swojego lokum, słabą pracę, albo na studiach właśnie? nie mówiąc już że w tym wieku większość ludzi nie nadaje się jeszcze na rodziców...albo ciążę po 40, gdy np. masz wtedy poważne problemy zdrowotne, albo jakieś problemy rodzinne poważne?

Gość gość
jak sie uwaza to sie nie wpadnie. na przerywanym. stosuje go 7 lat w tym 4 z obecnym partnerem

Gość gość
ja uprawialam sex bez zabezpieczenia, fajnie, udawalo sie dlugo a tu nagle ciaza! mam 22 lata, bez pracy, kasy, mieszkania swojego, chlopak mnie zostawil - chcialabys tak?

Gość gość
mam 32 i 4 latka synka. partnera i mieszkamy u rodzicow na pietrze.nie mamy biedy. dlatego mowie. gdybym miala 22 lata to bym studiowala a nie chciala dzieci.

Gość gość
Sory ale ja też się nie zabezpieczam od lat 5 i dziecka nie mam.To ze twój facet sie nie kontrolował i wyszedł za późno to trudno..

Gość gość
Pozatym jest coś takiego jak "skłonność kropelkową" czyli kropelka która nawilża faceta i tez często pojawia się na trochę przed orgazmem może się w niej znaleźć bardzo silny plemnik i przez to są też często wpadki