Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamson

Idealne zaręczyny

Polecane posty

Gość Kamson

Witam. Chciałbym sie oświadczyć dziewczynie. Mam pewien pomysł i zastanawiam sie czy to wypali. Niedługo wraca Ona z za granicy. Mam po nią jechać na potnisko. Myślałem żeby zrobić taki transparent z jej imieniem i nazwiskiem a na drugiej stronie to pytanie czy wyjdziesz za mnie. Jak zobaczy mnie z ta taboiczka i do mnie podejdzie to ją obrócić i pokazać jej to z pytaniem po czym ukleknąć??? Co o tym myślicie???

Gość gość
Wszystko zależy od tego czy jej się ten pomysł ma szansę spodobać. Np. ja bym była bardzo zawiedziona, ale ona może uznać to za romantyczny gest.

Gość gość
Zalezy jaka masz kobiete. Jedna marzy o zreczynach hucznych które będą widowiskowe i będzie przy tym obeccne tysiac osob a inne wolą zareczyny choćby rano przy romantycznym śniadaniu

Gość Kamson
No właśnie, a dlaczego zawiedziona ?

Gość Kamson
A dlaczego zawiedziona ??

Gość gość
dlatego, że dla mnie takie widowisko zabiera to co najpiękniejsze w zaręczynach - ten wspólny moment. Wolałabym być sama z partnerem, a nie otoczona setkami innych ludzi, popychana przez panią z 3 bagażami i dźgana łokciem przez pana z torbą podróżną w której zmieściłyby się zwłoki.