Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się imię Roksana

Polecane posty

Gość gość

Tak, bardzo mi sie podoba, uwazam, że ma piękne brzmienie. bardzo wdzięczne, idealne dla dziewczynki, zawsze mi się podobało, nawet gdy sama byłam jeszcze dzieckiem. Za to tutaj na forum strach sie do tego przyznać bo zaraz z wyzywają od patologii ;/. Co wy w łaściwie macie do tego imienia?! To samo Sandra, też ładne imie i też - patologia, ciekawe skąd?!

Gość gość
ja mam na imie Sandra ale tuta to imie jest uwazane za imie dla k***y i burdel mamy :/

Gość gość
Jakie brzydkie imię.

Gość gość
Mi sie nie podoba ale jakie to ma znaczenie. To twoje dziecko . Jak ci się podoba to je tak nazwij a nie sugeruj sie opinami anonimowych ludzi.

Gość gość
Roksana ma nawet piękne znaczenie, jest pochodzenia perskiego i w dodatku slicznie, delikatnie brzmi. No jasne, lepiej Antosia :D. szalenie kobiece.

Gość gość
Mam siostre Roksane! Podoba mi sie to imie!

Gość gość
kazdy ma swoj styl i podoba mu sie co innego dlatego nie wolno oceniac czy to jest takie czy takie bo dla kazdej innej osoby to cos innego

mi nie podoba sie takie imie, ale to Tobie ma sie podobac, bo to Ty je nadasz swojemu dziecku. czemu przejmuejsz sie opinia ludzi? zwlaszcza glupich, bo tylko kretyni wyzywaja w takich watkach od 'patologii' itd. zamiast kulturalnie wyrazic opinie :)

Gość gość
Mi się to imię nie podoba, bo nosi je pewna kobieta lekkich obyczajów w naszym mieście. Ale nie uważam , że jest dla "patologii", jak tu na kafe ciągle piszą. Tu żadne imię nie jest dobre, moje też jest podobno dla patologii i ku/rwy.

Gość gość
I dobrze,autorko ;)

Gość gość
Moja znajoma ma psa o tym imieniu

Gość gość
do wyzej-a ty,to suka :D

Gość gość
Imię bardzo wdzięczne. Kobiety o tym imieniu są super. :-D :-D i do tego bardzo temperametne.