Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nudny salon

Polecane posty

Gość gość

Dziewcyzny szukam ciekawej inspiracji, jak ożywić beżowy salon, gdzie są białe meble. Mój budżet to około 400- 500 zł. Teraz salon jest mdły i nudny. Dzięki za rady.

Gość gość
pomaluj ściany na żywy kolor daj na jedną ścianę tapetę w modny wzorek dodaj mały dywanik i kolorowe poduszki na sofę

Gość PIXERS
Fototapeta to dobry pomysł. Może i lepszy niż masa dodatków? Odpowiednio dobrana potrafi praktycznie całkowicie odmienić charakter wnętrza. Proponujemy romantyczną fototapetę z plażą: http://pixers.pl/fototapety/inspiracje/plaza/5023 - na stronie można przejrzeć sobie wnętrza zaprojektowane przez naszych projektantów. Fototapeta taka nie będzie przytłaczała wnętrza. Jednocześnie rozjaśni je i nada mu wesołego wakacyjnego charakteru.

Gość gość
Myslałas o oknach a wlasciwie o fajnych modnych roletach ostatnio widzałem cos takiego jak rolety dzień noc super efektowne i bardzo praktyczne . http://rolety-katowice.bloog.pl/

masz mozliwosc umieszczenia foty?:) generalnie fajne dodatki potrafia ozywic nawet najnudniejszy salon, popatrz sobie na agata home, np dywany, lampy, obrazy, itp. Moze cos przypadnie Ci do gustu? Do tego odswiezenie koloru scian i pokoj jak nowy:)

Gość gość
Może zmień poduszki na modne teraz w grochy i do tej daj pasujący bieżnik na stolik? tu są fajne inspiracje: www.finansedomowe.blog.pl/2015/01/15/tanie-dodatki-do-mieszkan/

Gość gość
Koniecznie zerknij na wzorniki tapet Fluggera - mają piękne wzory i kolorystykę która świetnie się komponuje z beżowo - białymi wnętrzami ...

Gość gość
oj tak, szczególnie ładne są tapety w pasy, warto obejrzeć na żywo np. katalog Nordic Home :)

Gość gość
albo jakąś ciekawą kolorystycznei lampe wrzuć? na elektryczni.com masz takie lampy które są z zewnątrz np białe a wewnątrz mają neonowy akcent :)

Gość bogusiaz
A może jakąś fajną roletę sobie dokup? Ja widziałam w sieci ostatnio poradnik dotyczący rolet: https://lotari.pl/poradnik może z niego skorzystasz. Możesz też postawić na tekstylia. Kolorowe poduchy albo jakieś ładne zwiewne zasłony? Ewentualnie dywan jak lubicie? Wszystko zależy jaki masz budżet i czym lubicie się otaczać. Bo salon ma być przede wszystkim wygodny i funkcjonalny.

Gość gość
Wymyśliłaś już jak ożywić ten salon? Tutaj www.tekstylialand.pl znajdziesz wszystkie potrzebne do tego artykuły tekstylne, np. hiszpańskie narzuty, interesujące pokrowce na meble, unikatowe firanki, jest dużo takich ekskluzywnych, zasłony, obrusy, maty dekoracyjne i poduszki w rozmaite wzory. Często coś u nich kupuję, podoba mi się ich estetyka, niektóre artykuły mają takie luksusowe niezwykle, o niebanalnym kroju i niepowtarzalnym wzornictwie. Co ciekawe szyją też na miarę. Ta firma ma duże doświadczenie w branży tekstylnej i to naprawdę widać w ich produktach. W ogóle mają teraz jakąś dużą wyprzedaż, widziałam na stronie.

Gość Ola

Ściany możesz ożywić przy pomocy naklejek na ścianę!U mnie sprawdziło się to super. Zamawiałam z naklej-to.pl i nie żałuję!! Jakość 10/10!