Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnicza55

Związek z facetem 9 lat starszym, co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Tajemnicza55

Hej, mam 16 lat, jestem w związku z 25 latkiem, jestem dość dojrzala, musialam szybko dorosnąć, ponieważ w związku z poprzednim facetem z ktorym bylam 1,5 zdarzyla sie wpadka i mam małą, teraz 10 miesieczna coreczke. Z jej ojcem nie mam juz kontaktu, on widocznie nie dorosl do bycia ojcem. Mój obecny partner to akceptuje i kocha mnie oraz moją córeczke. Znamy sie ogólnie ponad 2 lata, zanim poznalam tego z ktorym zmarnowalam sobie 1,5 roku spotykalam sie z obecnym, potem nasz kontakt sie urwal i jakos od pol roku znowu sie odnowil, spotykamy sie, planujemy wspolna przyszlosc, mowi ze poczeka do mojej 18 stki i zamieszkamy razem. Jego rodzina tego nie akceptuje, mowi ze jestem za mloda dla niego, poznalam jego mame, on z mojej rodziny nie poznal jeszcze nikogo, mowi ze jeszcze przyjdzie na to czas. Co o tym myslicie ? Jakie sa wasze przezycia ze starszymi mezczyznami ?

Gość dupniety_na_umysle
Znam udane związki z większą różnicą wieku. Ale to zawsze jakieś ryzyko, uważaj przez swój wiek...

Gość ona30on38
mam meza o o 8 lat starszego. poznalismy sie kiedy mialam 14 lat,on 22 -rozstalismy sie, spotkalism sie za pare lat zrozumielismy nnie mozemy bez sibie zyc :) jestesmy juz 5 lat razem :) ja mam 30,on 38 :) jest cudownie :) mialam 18 lat,facet 30 -lekarz bogaty i ogolnie,zwiazek 1,5 roku :) fajnie bylo NIE WIEK JEST TU "HAKIEM " MUSICIE SIE KOCHAC ! dziewczyno glowa do gory !! zycze zdrowia corci :D

Gość gość
to nie jest taka duża różnica, ja byłam w związku z facetem 15 lat starszym jak miałam 18, teraz mam 25 i spotykam się z 45 latkiem... generalnie lubię starszych i to mój wybór tylko i wyłącznie bo podobam się wielu

Gość gość
16 lat i masz dopiero jedno dziecko? Widać sie szanowałaś.

Gość gość
jak dla mnie to jakis zboczeniec... 25 latek z 16latką? dla mnie to chore, on leci na twoje mlode cialo... a z sexem tez poczekacie do 18tki? :D on cie kopnie w doope jak mu sie znudzisz i poszuka kolejnej 16 latki, zboczuch

Gość gość
normalka

Gość gość
gość dziś jak dla mnie to jakis zboczeniec... 25 latek z 16latką? dla mnie to chore, on leci na twoje mlode cialo... a z sexem tez poczekacie do 18tki? smiech.gif on cie kopnie w doope jak mu sie znudzisz i poszuka kolejnej 16 latki, zboczuch x Zazdrosna stara baba, która olewała rówieśników i leciała na starszych a na stare lata pluje jadem bo rówieśnik związał się z inną (młodszą)

Gość Tajemnicza55
;)) kochamy sie, uprawiamy sex, czy to cos zlego ? Komentarze typu 'zboczeniec' , 'jak mu sie znudzisz znajdzie sobie nowa' sa zbedne, moze psoba komentujaca w taki wlasnie sposob trafila na 'zboczenca' dlatego tak mowi, ;) Chcialabym dodac ze u nas jest dziwny zbieg okolicznosci, miedzy jego rodzicami rowniez jest 9 lat roznicy, miedzy moja mama a ojczymem rowniez (rodzice rozwiedli sie 1,5 roku temu) z tym ze to ojczym jest od niej mlodszy(czyli jest rok starszy od mojego chlopaka) 3 miesiace temu urodzila mi sie siostrzyczka <3

Gość gość
to nie zbieg okoliczności, to k***wstwo

Gość gość
Ku rw a jaka patologia z tej twojej rodziny. 16tka z 10 m bękartem. Masakra. Matka tez nie lepsza. Do 20 bd miała 7mkę bachorów każde z innym ojcem a ten pójdzie w zapomnienie. Bleee

Gość gość
I bedzie jak w trudnych sprawach facet miał 21 lat z 6 dzieci z każdą dziecko

Gość gość
No ktoś z góry ma rację. Gówniara a już ma dziecko, matka też k***iszon. 1,5 roku temu się rozwiodla a już zdąrzyła d*******y innemu mlodszemu. Cos nie plakala pk Twoim tatusiu haha. Ja mam syna 18letnievo i takiego s****wa bym u syna nie zaakceptowala.

Gość gość
Uczysz się jeszcze? Masz coś co mogłabyś temu dziecku dać? Jaką przyszłość jesteś w stanie mu zapewnić?

Gość gość
Jaka patologia masakra teraz z kolejnym i pewnie zrobi dziecko i kolejna wpadka :D a potem co 25latka z 10 bachorami z każdym hahahahaha

Gość gość
Ja jeśli miałabym syna to również nie zaakceptowałabym synowej dziwy z bękartem, którego urodziła mając 16lat. Może nawet 15. Powinna się takimi sprawami prokuratura zajmować. Swoją drogą..co trzeba sobą reprezentować by zajść w tym wieku w ciąże. ŻENUA!

Gość gość
jakos do mnie nie przemawia slowo :zwiazek unastolatki 16 letniej . Kiedy dziewczynko ( bo nie dziewczyno) masz czas na zwiazek z 25 latkiem ?Przeciez musisz chodzic do szkoly , uczyc sie , opiekowac niemowlakiem , miec srodki na jego utrzymanie .I jeszcze czas na seks z doroslym mezczyna ? Cos mi tu nie pasuje w twoim opowiadaniu :-P Elena.

Gość gość
Smarkula jesteś. Szkołą się zajmij, bo już udowodniłaś, źe mózgu nie używasz i stąd to dziecko. Wstyd. 16tka i już za chłopami się rozgląda!

Taaa wszyscy tak mówią nastolatki nie wiedzą co to miłość... Jednak nie jednokrotnie prawda okazuje się taka że to jest właśnie TA jedna miłość która później się już nie przytrafi. Skoro jest Wam dobrze szanuje Ciebie i Twoją córkę-spróbujcie! Pamiętaj lepiej żałować że się poniosło klęskę-niż żałować nie wiedząc co Cię ominęło!

Gość gość
Jak ty drobna musisz być pewnie musi ci sprawiać ogromny ból podczasu seksu

Gość gość
gdybyś miała powiedzmy te 20 lat byłabys pełnoletnia ,to nia zadawałabyś takich pytań .

Gość gość
gość dziś Jak ty drobna musisz być pewnie musi ci sprawiać ogromny ból podczasu seksu Skoro rodziła, to jaki ból podczas seksu? Ogarnij się!:o

Gość Tajemnicza55
Osoby ktore w odpowiedziach uzyly roznych wyzwisk sa poprostu idiotyczni, niedojrzali. Moja mama rozwiodla sie z tata poniewaz dlugo sie im nie ukladalo, znalazla sobie faceta, sa juz pare miesiecy po slubie i uklada im sie cudownie. Uczę się, chlopak pomaga mi przy coreczce, z reszta moja rodzina rowniez. Nie wiecie dokladnie jak bylo z moim zajsciem w ciaze wiec prosze nie obrazajcie, nie sk***ilam sie, moze osoby ktore pisaly te chore odpowiedzi sa wlasnie takimi ' k*****i' i probuja sie tylko dowartosciowac piszac takie rzeczy.

Gość Tajemnicza55
Dziekuje i pozdrawiam osoby, ktore mnie tu wspieraja ;)

Gość gość
w takim razie zycze powodzenia . Coz - moze jestes wyjatkowa nastolatka , ze tak wszystko pogodzisz . Na miejscu twojej mamy bardzo balabym sie o twoja i wnuczki przyszlosc . Powodzenia jeszcze raz . Elena.