Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina83

zapraszam pierwszy trymestr

Polecane posty

Gość alina83

Zapraszam was kochane do opisywania jak cię czujecie psychicznie, fizycznie, jak zachowuje się rodzina i ojciec dziecka.Podzielcie się swoimi przemyśleniami... Ja jestem w 5-6 tc wizytę u ginekologa mam za 2 tygodnie. Pierwsza beta to 413.9 a po 48h 1006.00 Czuje sie dobrze, nie wymiotuję. Mam lekką zgagę i częsciej odwiedzam wc :) Mam tez obrzmiałe piersi ale nie bolą tak bardzo, są tylko ciężkie.

Gość alina83
jest tu ktoś? :)

Gość gość
nikogo tu nie obchodzą twoje obrzmiałe piersi :P idź z takimi tematami na inny dział

Gość gość
hej ja jestem w 8 tyg. ciazy po in vitro.Czuje sie dobrze, nie wymiotuje, piersi zrobily sie tylko troche spuchniete nie bola, no i cierpie na bezsennosc.widzialam juz serduszko na usg, tylko martwi mnie maly krwiak , ktory sie zrobil i mialam krwawienie ktore juz minelo. To Twoja pierwsza ciąża?

Hej ;) Ja jestem aktualnie w 10 tygodniu ciąży (9 tygodni i 3 dni). Nigdy nie robiłam bety... Dziecko planowaliśmy z mężem korzystając z testów owulacyjnych aby móc wyznaczyć dokładnie moje dni płodne. Udało się, zajść w pierwszym miesiącu :) Jeśli chodzi o moje objawy to jedynie częste oddawanie moczu przez okres 2 tygodni. Poza tym żadnych mdłości, wymiotów, czy zgagi. Oby tak dalej. Pozdrawiam