Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXX1212

Jak zwykle chłopak, który ma dziewczynę

Polecane posty

Gość XXX1212

Zaczęło się niewinnie. Jest kolegą mojego przyjaciela. Poznałam się z nim na imprezie przez przyjaciela. Od razu mi się spodobał. Tańczył daleko, ale przyszedł w jednej chwili i tańczyliśmy. On mnie obejmował co jakiś czas. Potem poszedł. Pytał mojego kolegi o mnie i napisał do mnie. Ja, cała uradowana odpisałam mu, bo czemu nie. Ale na drugi dzień ja napisałam i teraz piszemy codziennie. Strasznie mi się podoba i świetnie się dogadujemy. Ma chłopak poczucie humoru. Flirtuje ze mną, a ja z nim. Cały czas o nim myślę i sobie wyobrażam niektóre sytuacje. Ale tak nie mogę, bo on ma dziewczynę. I są ze sobą długo. Nie wiem co myśleć. Sam mi nie powiedział że jest w związku, na fb żadnego statusu nie ma. Co mam robić. Dużo mówi o mnie, że mu się podobam - info od przyjaciela. Przyjaciel mówi, że gdyby nie był w związku to by się już za mnie brał. Próbuje się do niego nie przyzwyczajać, ale jak on pisze to nie mogę powstrzymać uśmiechu. Pomocy, co mam zrobić z tym..?

Gość gość
On ma dziewczynę, wiesz o tym ale mimo to go flirtujesz. Kusisz go do zdrady.

Gość gość
Tyle, że ja powiedziałam że do niego nie napiszę, ale on cały czas pisze. Z kolegą rozmawia na mój temat. Nie chcę tego. Spotkać to może bym sie spotkała, ale nic poza tym skoro ma dziewczyne.