Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznajecie ze waszym facetom na was zalezy

Polecane posty

Gość gość
po tym, że się o mnie troszczy, martwi, opiekuje, chce żebym czuła się szczęśliwa

Gość gość
podobno faceta poznaje sie jak jest pijany. Jak jest flirciarz to będzie zdradzał żonę, jak jest agresywny to będzie ją bił, a jak idzie spać to chyba najbezpieczniejsza opcja. Mój jak sie opije to przez sen mówi "Ania..." nawet jego mama nie raz mowiła jak spał nieprzytomny to cały czas "ania, gdzie ania":D wiem, głupie oczywiscie żeby nie było-pije okazjonalnie, ale czasami z kolegami zaszaleje

Gość gość
u mnie odwrotnie. do banik z takim facetem i zwiazkiem.

Gość gość
Mojemu tez sie miłośc na 102 włącza jak sobie cos wypije :) Spać nie można. A na codzień jak poznaję ze jemu na mnie zalezy? Przyjeżdża po mnie codziennie do pracy. Nawet jesli musi czekac pól godziny, gotuje nam obiad mimo tego iż on wraca jeszcze do pracy, kocha nasza corke najbardziej na świecie i czesto mi mowi ze kocha mnie za to że potrafiłam mu dać takie szczęście :) ehhh kocham tego mojego faceta

Gość gość
nie kochasz, po prostu jest ci z nim wygodnie

Gość gość
raczej jemu wygodnie. po co sie starac??????? ja tez przestalam obiady gotowac. dziecko zje w przedszkolu.

Gość gość
Np po tym ze wzial specjalnie wolne w pracy zeby pojechac z moja mama 250 km zebym nie musiala ja prowadzic w zaawansowanej ciazy

Gość gość
a ja tego nie czuje. nie rozmwaiamy ze soba bo po co. rano ja wstaje szykuje dziecko wychodzimy. corka do przedszkola ja do pracy. spie w 2 pokoju. on zagaduje a ja milcze.

Skoro tak sie zachowujesz to widac ze tobie nie zalezy i moze w zwiazku z tym i mu nie zalezy bo po co sie starac jak i tak wszystko na marne. Lepiej zyc obok siebie niz ze soba?

Gość gość
ale ja mam kolo niego skakac? ile mozna????????