Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grzanie grzejnikami elektrycznymi

Polecane posty

Gość gość

nie mam tyle pieniędzy w tej chwili żeby kupić węgiel czy takie grzejniki ciągną dużo prądu jeśli codziennie włączam 5 sztuk każdy po 2000 w i chodzą ok 10 godzin na dobe ;(

Gość gość
5x 2000w czyli 10000w na godzine inaczej 10 kwh x 10 czyli na dobe 100 kwh 1 kwh kosztuje ok 0,5 zł czyli 50 zł na dobe x 30 dni 1500 zł czyli miesięcznie będzie cie to ksoztować ok 1 tyś zł

Gość Olkasek
Ja tam ogrzewam węglem. Jest taniej i nie muszę się bądź, że przy awarii sieci zamarznę w zimę. Kupuję w Smarttrans, węgiel jest wysokokaloryczny, długo utrzymuje ciepło, na pewno nie przesiądę się na prąd.

Gość gość
Jest coś takiego jak węgiel paczkowany! Firma Smart Trans sprzedaje w takiej formie. W paczce jest chyba po 25kg. Jak chcesz podaję namiar tam dowiesz się więcej: 503 352 341

Ja jakoś ogrzewałam grzejnikiem elektrycznym dwa pokoje jak było szczególnie zimno w domu ale odbiło się to mocno na rachunku za ogrzewanie także zrezygnowałam z tego. Wolę jednak grzanie w piecu. kilka lat temu wymieniliśmy piec bo mieliśmy starego Buderusa. Pojechaliśmy do łódzkiego Therm Instal i tak za poradą zakupiliśmy piec. No zakupiliśmy węgiel na początku grudnia, do tego mamy wcześniej zakupione drewno i bardzo dobrze idzie ponieważ jest cieplutko na zewnątrz więc aż tyle palić nie trzeba.