Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KiloGwożdzi

Niegrzeczny prezent na mikołajki dla kobiety

Polecane posty

Gość KiloGwożdzi

Drogie Panie pomóżcie w wyborze fajnego prezentu na mikołajki dla mojego małego "zboczucha" :P Oczywiście chodzi o coś HOT ! (tylko nie wibrator, ma mnie :) )

Gość friinowa
jesli HOT, to tylko obledny i jego dwie japonki 😴

Gość gość
korek analny

Gość gość
przebierz się za mikołaja, powiedz hohoho ktoś był w tym roku niegrzeczny. Zwiąż ją i wyciągnij ruzgę, przełóż przez kolano i zapytaj: ile niegrzeczna dziewczynka chciałaby dostać uderzeń? Jak powie trze, powiedź źle, daj jej klapsa, jak powie 10 powiedz źle i tez daj jej klapsa. Jak zapyta to ile, powiedz że najpierw trzeba zadać magiczne pytanie Mikołaju byłam taka niegrzeczna, że nie wiem, na ile klapsów zasłużyłam? Odpowiesz wtedy dobrze i powiesz dostaniesz sto rózeg. Najpierw posmyraj ja rózga po nagich pośladkach, delikatnie wsuwaj ja między jej nogi do cipki i o***tu ale płytko. Potem przygotowany wyciagnij np z worka dajmy na to ogórka albo wibrator. Wsadź jej głęboko do cipki jednocześnie trzaskając ją rózgą, ale oczywiście niezbyt mocno. możesz w przerwie kąsać pośladki. Po stu mówisz, dobrze, teraz poproś mikołaja o prezent. Zrzycasz ją z kolan nadal ma związane ręce, tarmosisz na łóżko, rozpinasz spodnie i prosisz pokaż jak liże się mikołajowi bo za rok dostaniesz bacik. Wsadz jej k****a do ust, pozwól żeby brała gęłboko, wpychaj wrecz, potem przewróć ja na brzuch i weź ją ostro, a na zakończenie ja wolisz: spust do cipku, albo na rowek tyłka. Orgazm gwarantowany, sama chcę to dostac od mikołaja i jestem tez zboczuchem. :) Powodzenia.

Gość gość
może jakiś wibratorek? nie będzie Cię zdradzała jak będziesz w delegacji, a w łóżku też dodaje to pikanterii, pozwala fajnie rozpocząć grę wstępną, na stronie http://www.wibratory.sklep.pl/aff/santer masz cały sklep z wibratorami, ogromny wybór