Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowany1

19letni prawiczek

Polecane posty

Gość Zdesperowany1

Witam. Jestem na pierwszym roku studii. Jeszcze zadnej laski nie przelecialem. Jestem niesmialy choc moze az tak tego nie widac ale w glebi wielkie problemy mi sprawiaja zaczecie jakiegos powaznego zwiazku nie mowiac o ******iu a jestem wysoki brunetem i przewaznie slyszalem glosy ze jestem przystojny. Mam juz dosc trzepania kapucyna i chialbym cos ze sa zrobic. Bede mial jeszcze szanse zaliczyc podczas studii?

Gość gość
Ja tu mam 23 lata, i też jestem prawiczkiem. Czym się przejmować ?

Gość borderjumper
Raczej nie zaliczysz, sesji też nie. W ogóle ktoś powinien Tobą wstrząsnąć i bynajmniej chodzi mi o trzepanie. Błąd w Twoim podejściu do życia polega na rozpieszczaniu Twojego "kapucyna", zamiast zadbaniu o porządny zestaw cech, które same sprawią, że kobiety, a przynajmniej puste lale, będą Cię pożądać. Dbaj o swój mózg a kapucyn na dłuższą metę zbierze co ma zebrać.

Gość gość
Podczas studiów..... nie studii...jak ty maturę zdales ?:-(

Gość Zdesperowany1
Wiem ze to blad no ale juz sie jakos wciagnelem w to a osobowosc no coz...staram sie ale malo co z tego wychodzi. O wstrzasie nawet mowy nie ma raczej nie posiadam takich osob co by to zrobily

Laski nie służą do przelatywania. Chyba miałeś na myśli miotłę. A może wypróbuj mopa?