Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROOWANE OTYLOSCI

KOBIETY starsze tym bardziej otyle teraz naSile wmawiaja zeNADWAGA to kobiecosc

Polecane posty

Gość PROOWANE OTYLOSCI

....

Gość gość
w USA teraz caly czas promuja nadwage ,ze tylko koeta z nadwaga jest kobieca... bo takie maipulantki otyle na sile probuja przekonac ,ze otyle jest sexy,az w kocu durnie wierza...

Gość gość
wiesz, tak właściwie to natura tak nas zaprojektowała, że tyjemy łatwo i z wiekiem coraz bardziej (zakładając, że nie jesteśmy na ścisłej diecie i specjalnie nie wyciskamy siódmych potów na siłowni), więc smutna prawda jest taka, że tycie to "bonus" bycia kobietą :P

Gość gość
tu nie ma nic do wmawiania jesli ktos chce, sam lubi takie kształty, jesli nie, to nie. A ze zgodna z natura jest tęzsza sylwetka swiadczy fakt, ze zeby uzyskac szczupłą wiekszosc kobiet sie katuje. A ze sa takie, ktore opychaja sie do woli i sa chude to tylko dowód na to, ze jestesmy rozne - tak jak rozny mamy kolor włosów czy wzrost i nie warto sie tym pzrejmować.

Gość gość
PRAWDZIWE Kobiety maja kraglosci ,PRAWDZIWI Mezczyzni sa ladnie,dobrze zbudowani !

Gość gość
IM wieksza nadwaga tym wiecej w ciele sustancji cheicznych z jedzenia,a teraz prawie wszystko co jemy ma chemie.

Gość gość
Nie ma cudów - chuda kobieta nie bedzie miala cyckow i tyłka jak trzeba - chyba, ze silikony..

Gość gość
Ja jestem chuda i mam cycki naturalne 65g zazdrosna decho. Nie wp*****laj tyle to nie bedziesz sie musiala katowac uzalezniona od zarcia smutna osobo.