Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bezradna

Polecane posty

Gość gość

Witajcie , Mieszkam w Niemczech mam córkę 1,5 roku i jestem w ciąży . Mam faceta który mnie bije ciagle pije i się nademna znęca nie znam języka chciała bym wrócić do Polski ale nie mam gdzie , mieszkalam w domu dziecka .. Nie wiem co mam robić gdzie się udać właśnie mi oswiadczyl ze mam się pakować i wypier** , no i poszedł do kolegów jedyne co potrafi mówi mi okropne słowa ,na18 grudzień mamy datę ślubu muszę go wziasc bo nie jestem ubezpieczona mam jeszcze czas by się wycofać blagam niech mi ktoś powie gdzie mam się udać !! Ile w życiu muszę jeszcze znieść ?

Gość Angela099
trudna sytuacja, już miałam pisać, że sama jesteś sobie winna, bo powinnaś wiedzieć skąd się dzieci biorą itp, ale to Ci nie pomoże. Na Twoim miejscu wróciłabym do Polski (bo skoro nie znasz języka w Niemczech) i udała się do jakiegoś domu samotnej matki. Nic to fajnego ale lepsze to niż bycie bitą i poniżaną

Gość gość
idź do polskiej ambasady i poproś o pomoc

Gość gość
Nie daj się poniżać ani nie pozwól aby dziecko wychowywało się w takiej złej atmosferze. Wiem coś o tym więc piszę to z własnych doświadczeń. Musisz działać szybko.

Gość gość
Jak za niego wyjdziesz narobisz sobie jeszcze więcej problemów aż odechce ci się zycia w zupełności a masz dla kogo żyć, dla dzieci. Więc skombinuj na bilet i wracaj do Polski , możesz udać się do Domu Samotnej Matki. Wygrzeb telefony z netu. Nikt za ciebie tego nie zrobi! Pomóż sobie i swoim dzieciom.