Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przestać zrec słodycze?

Polecane posty

Gość gość

Nie moge się opamietac ciagle chce mi sie wpie/rdalac czekolady. Chce schudnac!

Gość gość
i tak nie schudniesz :P

Gość gość
strach przed candida albicans? zjadam codziennie jedną kostkę gorzkiej czekolady, wrzucam ją do kawy, poza tym nie kupuję żadnych słodyczy, wolę sama upiec nawet najprostsze ciasto lub w cukierni na wagę, najprostsza droga do wyhodowania candida albicans to żarcie sklepowych słodyczy bez opamiętania i powolna śmierć bo cie to cholerstwo zjada od środka

Gość gość
Ale mnie ssie w zoladku jak nie zjem batona czy czegos!!!

Gość prawictwo pospolite 125
ja tez lubie slodycze , ale ich nie jem.. Nawet herbaty nie slodze od 10 lat

Gość gość
to sobie jabłko zjedz i przestań pieprzyć że musisz akurat słodycze, sięgnij po odrobinę wiedzy i poczytaj co jest dodawane do słodyczy typu batoniki i inne hówna, technologia spożywcza poszła tak daleko ze nawet nie wiesz co jesz, a tam są preparaty powodujące pobudzenie apetytu, dlatego jesz jesz jesz i sie nigdy nie najesz tym szajsem, bo już masz sraczke od jedzenia a mózg dalej wysyła sygnały na kolejny batonik

Gość gość
No mój mózg znów wysyls sygnaly o batoniku. Za każdym razem powtarzam sobie ostatni raz i pekam. A miodu do herbaty moge?

Gość gość
Miód tak ale nie do gorącej herbaty bo traci wszystkie wartości odżwycze!!!! Poza tym dobry zamiennik słodyczy to syrop z agawy bądź syrop klonowy.

Gość gość
poprostu nie zryj , slodkie jest niedobre w sesie ze smak slodki jest niedobry , zamulajacy a fuj , jak mnie dzieci czestuja czasami slodkim to udaje ze zjadam a wypluwam

Gość gość
Wasze posty dodaja mi sil by przestać. Wybijcie mi to ze łba :(

Gość rude jest złe
Wytrzaskaj się po mordzie za każdego batonika, którego zjadłaś. Tak Ci spuchnie, że na jakiś czas będziesz miała spokój z jedzeniem wgle:-)

Gość gość
nie zryj tych batonów, zrób sobie szyszki kakaowe sama w domu, to możesz żreć do woli, zaspokoisz swój głód na czekolade a nie bedziesz chemią bebechy rozpieprzać tyć od tego, nawet ci dam swój przepis na to, piorunem sie robi pełna szklanka płatków owsianych, 1/2 szkl cukru(lepszy brązowy), 2 łyżki prawdziwego kakao, 5 łyżek mleka i 2 łyżki masła gotujesz mleko z masłem w rondelku, dodajesz cukier i kakao, szybko mieszasz i do gorącego wsypujesz płatki, mieszasz przykrywasz i czekasz az napęcznieją, potem łyżką nakładasz takie nieduże szyszki na folie aluminiową i do lodówki na godzine, na jedną osobę masz full zapychacz nienażartej gęby

Gość gość
Myslicie ze może mój organizm doznać szoku jak nagle zerwe z cukrem?

Gość gość
Gość 15:02 Ale twoj przepis ma w składzie cukier.