Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tylko ładne mają szansę na miłość?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie dlaczego meżczyźni patrzą tylko na ładne kobietu,a brzydkie od razu są odrzucane

Gość gość
Mylisz sie. Ladne maja wieksze szanse od brzydkich, ale na *****nko......o ile sa latwe. Na milosc raczej nie, bo faceci boja sie miec ladna laske, bo mysla ze bedzie taka jak oni.......puszczalska. Marza o pieknych a I tak z braku laku laduje z pasztetem jaki sie nawinie.......I nadal marza o pieknej ksiezniczko-modelce

Gość gość
Nie mylę się.Wiem to z własnego doświadzczenia.Sama pięknością nie jestem i żaden na mnie nie spojrzy,a wytapetowane laleczki z mojego otoczenia mają super facetów

Gość gość
ładne nie znaczy wytapetowane i vice versa. Więc jak im tak zazdrościsz i tacy faceci są dla Ciebie spełnieniem marzeń do wytapetuj się i nie marudź.

Gość gość
Ale jakby nie byly latwe, to szybko by frajerow potracily

Gość gość
Super facetów - to znaczy jakich? Można by to odwrócić i powiedzieć, że fajni faceci mają fajne laski. Takie życie :)

Gość gość
to sie ttez wytapetuj

Gość gość
Nie mam takiego zamiaru,wolę zdobyć faceta który pokocha mnie za charakter a nie za tonę tapety

Piekno to cos wiecej niz ladna figura i regularne rysy, to cos, co emanuje od osoby szczesliwej, zdrowej, pozytywnie nastawionej do swiata. 'Brzydkie' sa skupione na sobie, swoich niedoskonalosciach, ciagle sie z kims porownuja, wiec nie sa atrakcyjne. Zeby byc kochanym nie trzeba byc pieknym, ale trzeba kochac siebie, co czasami jest jeszcze trudniejsze.

Gość gość
Tak jesteśmy ukształtowani. Bóg tak chciał. Tak samo jak Bóg chciał, żeby kobiety leciały na kasę :)

Gość gość
Bo faceci wolą te ładne,żebby wszyscy wokół zazdrościli

Gość gość
Czyli z jednej strony chcesz faceta który pokocha Cię za charakter, a z drugiej za "fajnych facetów" uważasz tych którzy wolą wytapetowane laski (przy okazji zakładając, że one nie mają fajnych charakterów). Wiesz co...charakteru miłego też nie masz...

Gość gość
Nie wszystkie kobiety lecą na kasę.Istnieją jeszcze patrzące na intelekt,ale to gatunek na wyginięciu

Gość gość
Miałam na myśli,że te ładne i wytapetowane mają większe powodzenie,niż te które nie są pięknościami

Gość gość
To wy też wymagajcie. ja wymagam. Też nie chcę biednego brzydala. Ale ja nie obrażam biednych, brzydkich i grubych w przeciwienstwie do was-facetow. A wy jak widzicie brzydka kobiete to traktujecie ją od razu jakby byla winna za cale zlo tego swiata. Tacy są faceci

Gość gość
Takie wytapetowane łatwo jest w*****ać.Brzydkie szukają stabilizacji.Dlatego taka z toną tapey są co chwila z innym,a niezbyt urodziwa jak kogoś znajdzie to jest z nim na dłużej.Facetowi który się z nią wiąże nie zależy na seksie tylko na stałym związku.Taki który wybiera wytapetowaną chce tylko w*****ać i zostawić.Tak jest w większości przypadków.Czasem jednak zdarzają się wyjątki