Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julaaa123

Pomóżcie mi ..

Polecane posty

Gość julaaa123

Cześć dziewczyny ! :-) Mam 17 lat i pewien problem. Chodzi o to, ze w ostatnim czasie straciłam całkowitą ochotę do życia ! :-( Nic nie mi się nie chce :-/ Kiedyś wracając do domu, uczyłam się, miała później czas dla siebie, dla znajomych .. Teraz - potrafię siedzieć 1,5h nad książką, a i tak nic się nie uczę, nie mam ochoty iść na trening, co kiedyś było dla mnie nie do pojęcia :-( Dzisiaj "ostatki", każdy mnie namawia, żebym gdzieś wyszła, a ja leże w tym łóżku i nie mam najmniejszej ochoty nigdzie wyjść ! POMÓŻCIE, BO JA OSZALEJE :-(

Gość gość
Pomóc w jaki sposób? Wyciągnąć Cię siłą za kudły z wyra? Siedź tak dalej to wkrótce nikt nie będzie Cię w o góle gdziekolwiek zaparaszał. Wygoń lenia z dooopy i się rusz.

Gość gość
jaki ty masz problem? jak chcesz iść idź jak chcesz zostać w łóżku zostań i tyle

Gość gość
jak sobie sama nie pomozesz nikt ci nie pomoze

Gość gość
zwykła depresja jesienna, brak słońca też tak na mnie wpływa

Gość gość
Potrzebujesz dobrego i mocnego rżnięcia w pupę, takiego do porzygu i nieprzytomności

Takie nagłe obniżenie nastroju i chęci do życia jest niepokojące. Możliwe, że to jesienna chandra lub depresja. Porozmawiaj z rodzicami o swoich problemach. Wiem, że taka rozmowa nie należy do najłatwiejszych, ale jeżeli zmiana w Twoim zachowaniu Cię niepokoi, powinnaś to zrobić. Możliwe, że rodzice umówią Cię na wizytę do psychologa. _________________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
Może to migrena.