Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankaaa

Pozbyłam się 80% cellulitu w 1,5 miesiąca!

Polecane posty

Gość bankaaa

Słuchajcie babeczki zakupiłam sobie w aptece chinskie banki (zestaw jakies 30 zł na allegro pojedyncza z 10 zł) i masuje sie codziennie lub co drugi dzien przez 10-15 minut potem nakladam serum z Eveline taki czerwony i naprawde cellulit prawie zniknal! a mialam widoczny bez scisniecia palcami Aha i staram sie pic te 2 litry wody dziennie :) polecam w internecie sa instrukcje jak sie masowac bo taki zabieg w gabinecie jeden kosztuje nawet 100 zł!

Gość gość
super, gratuluję :) Zainteresowałaś mnie tym, muszę poszperać w necie i zająć się w końcu sobą!

Gość gość
po ilu dniach zaczelas widziec efekty ? czy nakladasz jakis olejek na skore podczas masazu ?

Gość bankaaa
naprawde polecam namowila mnie mama mojego chlopaka ona miala takie masaze u znajomej fizjoterapeutki ale teraz nauczyla sie sama i ma takie nozki ze nie jedna moze jej pozazdroscic ale uprzedzam - na poczatku moze troche bolec i beda siniaki wiec lepiej zaczac teraz poki nog nie pokazujemy ;)

Gość bankaaa
uzywam zwyklej oliwki na poczatku nie widzialam efektow ale okazalo sie ze zle robilam bo ta banke trzeba naprawde fest zassac i juz po 2-3 zabiegach widac jak nogi sa bardziej napiete. Podczas masazu skupiam sie bardziej na tych newralgicznych strefach czyli wewnetrza strona ud i bioderka ale tam najbardziej boli :) ale jak juz rozgrzejecie skore to czysta przyjemnosc taki masaz naprawde :)

Gość gość
ja się boje tych baniek używać bo mam skłonność do pajączków i ogólnie bardzo delikatną skórę niestety bańki chińskie nie są dla wszystkich

Gość gość
Ja nie mam tyle siły, żeby sama siebie masować dlatego chodzę na masaże do salonu kosmetycznego.

Gość gość
ja rok temu masowalam bankami na zmiane z body wrappingiem z bingo spa.. nie widzialam zadnej roznicy, a cwiczylam do tego. wrecz wydaje mi sie ze po 2 takich miesiacach czy 3 moj cell się zwiekszyl:/ podejrzewam, ze ten masaz mi zaszkodzil.. teraz cwicze i robie body wrapping, nie widze jakiejs roznicy, ale wydaje mi sie, choc pewnosci nie mam, ze minimalnie sie zmniejszyl. za jakis czas wroce moze do baniek, ale chyba najpierw pojde na masaz profesjonalny, zeby dokladnie wiedziec jak taki masaz ma wygladac, bo z boku na yt czy z cudzych tłumaczen to nie ma pewnosci czy robimy nie za mocno, czy słabo etc...