Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chętnie bliżej zapoznam jakiegos tak zwanego prawika kafeteryjnego

Polecane posty

Gość gość

bo mam 28 lat, jestem "no lifem" - wszyscy znajomi powyjeżdzali albo maja wlasne rodziny, rodzicow mi kiedys zabraknie i nie chce do konca zycia byc sama - takze moze jest tu jakis samotny pan, niekoniecznie musi byc prawikiem, ale niech chociaz bedzie normalny i uczciwy - w innych miejscach tez poszukam, na razie nie mam czasu - moze przed swietami zapisze sie na sympatię, teraz robie rozeznanie wstępne

Gość gość
ja chce szukać tak jak Bogusia przez strony typu gumtree

Gość gość
o tym gumtree nie słyszałam, jak to działa? zawsze sie naśmiewałam, jak koleżanki samotne pare lat temu mówiły, że im faceta brakuje, mi nie tyle brakuje, co czuję, że już pora - nie musze być zakochana, ważne, żeby się poznać, zaprzyjaźnić, odpowiadałoby mi małzeństwo z rozsądku... nie chcę skończyć jak moja szefowa, która stała się pracoholikiem i nie ma dziecka w wieku 45 lat

Gość gość
podaj gg

Gość gość
pokaż cycki i krocze

Gość gość
musisz dać tam ogłoszenie że szukasz faceta

Gość gość
nie mam gg, kurcze, tyle rzeczy na glowie, nawet na gg i sympatię nie mam czasu sie zalogowac, no nic, jak juz ukoncze we srode pewien projekt, to wszystko zaloze ;) nie chce byc jak moja samotna szefowa, ktora o 4 w nocy meile sluzbowe do mnie pisze