Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Palec ze sperma. czy może być ciążą?

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja wygląda tak. Dziewczyna zrobiła mi handjoba. Ja zebrałem spermę a potem wytarłem rękę w chusteczkę. Ok godziny później odwdzięczylem się jej robiąc jej palcówke. (miała ostatni dzień płodny). czy może zajść w ciążę? (warunki były takie że to było kino i rękę miałem juz całkowicie sucha :P )

Gość gość
i znowu jak trwoga to do boga...ej dzieci dzieci...

Gość gość
w kinie to sie filmy oglada a nie konia wali lub palcowke robi.. Dzieciaki

Gość gość
ciąża stu procentowa :classic_cool:

Gość gość
z tego moga byc bliźniaki...

Gość gość
Raczej nie masz co dramatyzować. Jakiekolwiek naruszenie sparmy ( choćby wytarcie) niszczy plemniki, ponieważ nie dość ,ze one sa mikroskopije to baaardzo delikatne i zapewne jeszcze po wytarciu reki w chusteczke kladles ją naoaprcie , reka miała kontak z innym materialem, jak się dopierales do kobietki pipki to tez musiales zapewne reką trochę poszurać po ubraniu i jej ciele,wiec plemniki to musilby być cyborgi ,aby tyle znieść i zostać nienaruszone :D

Gość gość
pewnie jadles sobie reka popcorn takze wszystko zlizales :D

Gość gość
Dziękuję za jedyna normalną odpowiedź. I nie jesteśmy dziecmi ;) mamy po 20 lat :P

Gość gość
zadales pytanie jakbys mial 15 lat :/

Gość gość
plemniki moga spokojnie przetrwac na rece godzine a nawet dluzej wiec nie cieszyl bym sie tak ze na pewno nic z tego nie bedzie. Gdybyc umyl reke mydlem to ok ale samo wytarcie chusteczka i nawet ocieranie o ubrani itp nie gwarantuje pozbycia sie plemnikow. Palecma wiece wglebien gdzie moga spokojnie nawet kilka godzin przezyc. generalnie plemniki poza organizmem moga przezyc4-5 godzin a w pochwie nawet tydzien.

Gość mania2112
hej, czy jak stosunek miał miejsce 2 dnia cyklu ( cykle 28 dniowe), test zrobiony 22 dni po stosunku wyszedł negatywnie to można wykluczyć ciążę?

Gość gość
Kobieta ktora usiadla na twoje miejsce na następnym seansie napewno zaszla. Nie masz mieszkania to wynajmij pokoj w motelu a nie chodzisz do kina sie ****** i wycierasz o fotele lapy ubabrane swoja sperma i wydzielinami z c**y partnerki.

Gość gość
20lat!!?? Ii podstawowych zasad dzialania ludzkiego organizmu nie znają:( poczytajcie trochę najpierw a nie od razu sex. IQ chyba bliskie zera....