Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaassaaaa

Rak mamy

Polecane posty

Gość kaaassaaaa

Witam. Mam na imię Kasia mam 16 lat. Moja mama choruje od roku na nowotwór szyjki macicy . W styczniu tego roku dowiedziała się ze ma przerzuty do różnych narządów wewnętrznych i do kości . W kwietniu miała chemioterapie po której wypadły jej włosy . Mieliśmy nadzieję że to już koniec tej choroby lecz niestety gdy pojechała na badania okazało się ze ma przerzuty do węzłów chłonnych , szyi i piersi . To już była masakra dla naszej rodziny i dla niej . Miała radioterapie we wrześniu tego roku . Od października zaczęły ją strasznie boleć plecy . I wyczula za uchem guzka . W tej chwili ma radioterapie po której strasznie wymiotuje i przez wiele dni miała okropne zaparcia . Ostatnio tata był u lekarza prowadzącego mamy chorobę i powiedział mu ze jest bardzo że zostało jej bardzo mało czasu . Przeplakalam całą noc . Nie wiem co mam robić . PS.byla jeszcze u bionergoterapeuty i nic. Co ja mam robić . Modlę się do Boga za jej zdrowie . :(

Gość gość
bardzo Ci współczuję, Twojej mamie również, nie ma tu słów pocieszenia, bo ja takich nie znajduję, pamiętaj jedno- musisz się regularnie badać, ponieważ możesz być obciążona genetycznie, życze Twojej mamie zdrowia i mnóstwo siły do walki

Gość Arion
Piszesz Kasiu że mama była u bioenergoterapeuty,jeśli tylko raz to szkoda zachodu.Jest to naprawdę poważna choroba z którą walka jest długa i efekty mogą przyjść po pewnym czasie. Uprzedzę Twoje spostrzeżenie że to jest droga terapia, dlatego szukajcie kogoś kto może widząc waszą determinację,uczucie, wiarę ,młody wiek otworzy serce i spojrzy duszą na tą chorobę. Życzę Wam , żeby twoja MAMA WRÓCIŁA do ludzi zdrowych. Serdecznie pozdrawiam Arion.

Gość gość
Kasiu, bardzo mi przykro, moja mama ma raka jelita grubego i od niedawna chemie. Mam nadzieje ze przerzutow nie bedzie. Rak szyjki macicy jest straszny. Szukaj info na tym forum jest bardzo dobre http://policzmysie.pl/forum/pokoj/nowotwor-szyjki-macicy/ kup tez rosline o nazwie graviola , podobno czyni cuda i jesli to mozliwe zastosujcie naturalne terapie, tu na ich temat http://www.zwrotnikraka.pl/niekonwencjonalne-metody-leczenia-raka/

Gość Safana
Znam Panią która pokonała raka, choć szans jej nie dawali. Wyleczyła się sama. Metoda konwencjonalnymi tzn. zioła natura medycyna chińska... Teraz ta Pani ma w sobie więcej życia niż nie jeden młody ;) a to Starsza Osoba, w pełni sił i życia:) Obecnie robi szkolenia/spotkania z metod wspomagania organizmu w walce z chorobami. Wielu już pomogła. Należy do działalności, która ma Witaminy Minerały Zioła itd. w pełni naturalne, które wywodzą się jeszcze z czasów zanim powstała cała ta medycyna akademicka stworzona przez koncerny farmaceutyczne. Natura działa cuda, warto spróbować. Nie poddawajcie się, trzeba próbować wszystkiego, jak już lekarze nie dają szans :( bardzo mi przykro, 3mam kciuki!

Gość muka_buka
Chyba nie jestem w stanie znaleźć odpowiednich słów, nie wiem czy takie w ogóle istnieją. Pomodlę się za Was. Życzę Wam szczęścia, zdrowia i woli walki - szczególnie Twojej mamie.

Gość gość
spójrzcie na datę posta, mamy autorki zapewne już nie ma smutne ale prawdziwe, nie z rakiem z przerzutami...