Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam prawiczka na stale do 30 lat

Polecane posty

Gość gość

ja mam 25 i szukam kogos wartosciowego

Gość gość
Z tego forum polecam 92 albo facet 23 lata :D

Gość gość
ja tez szukam, ale zaden sie nie zglosil jak zalozylam podobny temat godzine temu

Gość gość
Prawiczek i wartościowa osoba to oksymoron. Powinnaś to wiedzieć czytając to forum

Gość gość
Zgłoście się do 92 on was na pewno będzie chciał :D

Gość gość
jest za mlody, skoro 92 to jego rocznik, to jest 6 lat mlodszy ode mnie, ja toleruje max 2 lata mlodszych

Gość nie robiłem tego
a coś więcej? napisz coś o sobie, skąd jesteś itd. I czego jego oczekujesz. To, że ktoś jest wartościowy nie oznacza od razu, że się sobie spodobacie.

Gość wolny26p
gość dziś ja jestem rocznik 88 ale chyba Ci sie nie spodobam

Gość gość
ja mam 31L Prawiczek ;) raczej wychowany na tradycjach a nie patologiach :) jak chesz pogadać pisz czy tam poznać się w miare możliwości skype: prawiczek.prawiczek

Gość gość
Rocznik 96 prawiczek inteligentny acz leniwy o budowie... zaraz...ja nie mam budowy xD

Mam 25 lat brunet ,śniada karnacja ,szczupły,zadbany,kulturalny,miły ,dyskretny ,mile widziane starsze Panie . W dodatku bardzo samotny ,szukający kogoś bliskiego ,może koleżanki,może przyjaciółki a może z czasem coś więcej . Wszystko jest u mnie możliwe,na pewno się dogadamy

Gość michal354
Jestem Prawiczkiem mam 23 lata jeśli jesteś chętna to pisz jestem z okolic elblag michal99151@wp.pl

Gość szukamprawiczka
Hej! Mam 18 latek, szczupla, blond i mam ochote zaszalec, poniewaz nigdy zadnego nie mialam. Szukam jakiegos fajnego prawiczka, moze nawet niesmialego... Moglabym cie wszystkiego nauczyc i przezylabym z toba chwile pasji w momencie kiedy stawiasz swoje pierwsze niewinne kroki i zdejmujesz przede mna cos wiecej niz tylko koszulke i spodenki... CHCE PRAWDZIWEGO PRAWICZKA! Pisac chlopcy... Czekam na ktoregos z Was ;) amuta788@onet.pl

Gość gość
amuta788@onet.pl Kotku wysłałem do Ciebie maila .Mam nadzieję ,że się odezwiesz . Buziaczki :)

Gość gość
ja też szukam prawiczka amelia87@vp.pl (87 to mój rocznik) szukam wartościowego mężczyzny w celu matrymonialnym

Gość gość
GG:49380255 Mam 20 lat, jestem prawiczkiem, gdyż nie wiem jak zagadać to dziewczyny ( żadnej jeszcze nie miałem, a nie wyglądam źle). Jetem w stanie stracić "to" z dziewczyną/kobietą max do 45 lat i 80 kg gdyż sam waże 51 :)

Gość gość Krystian
Ja mam 27 lat i odkąd pamietam to ten pierwszy raz mam zamiar przezyc z miłą, sympatyczną i przede wszystkim SZANUJĄCĄ siebie dziewczyną. niestety do dzis takiej nie spotkalem :/

Gość gość
Witaj mam 23 lat z Otwocka a ty skąd jesteś ?

Gość kris90
Mam 26 lat brunet ,śniada karnacja ,szczupły,zadbany,kulturalny,miły ,dyskretny ,mile widziane starsze Panie . W dodatku bardzo samotny ,szukający kogoś bliskiego ,może koleżanki,może przyjaciółki a może z czasem coś więcej . Wszystko jest u mnie możliwe,na pewno się dogadamy . Jestem niestety prawiczkiem

Gość maciexson
Szukam dziewczyny Wartościowej normalnej która marzy o normalnym związku bez oszustw zdrad itp aby się kochać iść przed siebie i cieszyć się z życia razem miło jak by była dziewica ja dochowałem wierności Prawiczek do dziś... 32Lat maciekxson@gmail.com jak masz ochote możemy sie powymieniać pogladami przy miłej rozmowie ;)