Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki77

pomozcie mi wybrac autko

Polecane posty

Gość Wiki77

hej, szukam dla siebie 1 auta bo niedawno zdalam prawko! zdawalam na yarisie i polecali mi zebym tez po zdaniu zostala przy tym aucie. a jakie sa wasze propozycje?

Gość gość
Yarisy są super, dość tanie i całkowicie bezawaryjne, bierz smiało

Gość gość
nie słuchaj niema zasady kazde auto inaczej chodzi i nie przyzwyczajaj sie do jednego modelu auta bo jak ci przyjdzie kiedys jechac innym autem to niedasz rady

Gość gość
Ja zdawalam na Nissanie Micra i od tego czasu (15 lat) jezdze na tym samochodzie. A jakbym zmieniala to na Yarisa :D Nie sadze, by az takie tanie byly jak tu pisza (zalezy co mamy na mysli piszac "tanie" ;) ) ale ponoc dobre w eksploatacji, malo awaryjne ;)

Gość gość
toyoty są drogie jesli chodzi o eksploatacje, niestety częsci są w masakrycznych cenach, a jak kupujesz z rynku wtornego to wiadomo, ze predzej czy później coś zacznie szwankowac. Może opla corse? Gabaryty podobne...

Gość gość
15 lat tylko na mikrze to powodzenia przy parkowaniu innym autem na parkingu pod zatloczonym marketem

Gość gość
kto miał Yarisa ten wie, ze to jedno z najtanszych aut w utrzymaniu nie psuje sie, mało pali, a w razie czego czesci własnie az takie drogie nie są do tych małych Toyotek nie mówiąc już o tym, że jak np. zbijesz reflektor itp. to za grosze można kupić ze szrotu albo na allegro bo to popularny model :p

Gość gaajowy
kup odemnie iveco. 7 osób, kontener 4m dlugi, 2.10 szeroki i 2m wysoki. Na bliźniakach,rok 2002. Dizel. Na imprę będzie jak ulał.

Gość gość
a po co mam parkowac innym autem jak mi sie Micra podoba i jak bede miala zmienic to jak nie na Micre to na Yarisa. To po co mam sie uczyc manewrowac polonezem? :D

Gość gość
Moj Nissan kupiony z rynku wtornego 15 lat temu do tej pory nie zaliczyl zadnej powaznej awarii. Wiec nawet jesli czesci sa drogie to przy malej awaryjnosci warto zainwestowac w japonczyka.

Gość gość
tojoty sa drogie bo beawaryjne i dla tego sa czesci drogie następny to Daihatsu Cuore moja siostrzenica kupila go terz zdała i sobie kuila takie autko mało pali bo silnik jest 1 litrowy ale waga to 500kg i trzeba miec leka noge do niego bo aswalt zrywa te samochody maja blachu juz ocynkowane wiec moga byc pod chmurka bo rdzy sie nie boja

Gość gość
jak kupować samochód to tylko na zachodzie od prywaciarza omijać z daleka turków i komisy tak samo w Polsce to jak kupować samochód to z dobrym mechanikiem papier wszystko przyjmie

Gość gość
może seat ibiza?