Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu jakas wrozka ?

Polecane posty

Gość gość
wierzysz w wróżki?

Gość wiedźma_z_tarotem
Owszem, jest :)

Gość gościnnie Marmola
Dziń dybry tutaj wróżka Marmola, w czym mogę pomóc ?

Gość gość
czy jakaś dobra wróżka mogłaby powróżyć?

Gość wiedźma_z_tarotem
Marmola Możemy sobie grzecznościowo postawić po wróżbie? Mnie interesuje praca i związek (tzn rozwód i jego przebieg) :)

Gość wiedźma_z_tarotem
Mogłaby, ale wróżka potrzebuje wiedzieć, na jaki temat ma wróżyć ;)

Gość gościnnie Marmola
Powiem wam jak to jest z wróżbami, jeśli wierzycie w ich urzeczywistnienie to wedle wiary waszej się stanie, jeśli nie dajecie im wiary to się nie sprawdzą. Spełnienie się czegoś nie jest zależne od obiektu w który wierzysz lecz od twojej wiary. Do widzenia. A twój związek będzie wspaniały, miłość do końca świata niczym z bajki. Do widzenia.

Gość gość
Żaneta 08.08.1993 r czy Maciej o którym myśle coś do mnie czuje? co o mnie myśli? proszę chętną wróżke o powróżenie i z góry bardzo dziękuje

Gość wiedźma_z_tarotem
Czyli wspaniały rozwód do końca świata, jak z bajki? Super :D

Gość wiedźma_z_tarotem
Zatem prosty rozkład dla Żanety Postrzega Ciebie jako odskocznię. Coś nowego, ciekawego, atrakcyjnego, ale... jesteś tą drugą opcją. Uważa, że jesteś w niego wpatrzona, że jest dla Ciebie całym światem i ideałem, zatem on chce mierzyć wyżej. Dlatego okazuje Ci dosyć demonstracyjnie swoją samowystarczalność i lekkie lekceważenie, ale tak naprawdę, tęskni chłopina za babą, która ma mocny charakter. Taką prawdziwą bizneswoman. Z wiązek z Tobą wiąże się dla niego z trudnym wyborem. Albo chłop jest jeszcze uwikłany w inną historię z kobietą, albo jest maminsynkiem, który niechętnie opuści rodzicielskie skrzydełko, ale potencjał dla związku jest. Pozdrawiam

Gość gość
Żanetko twój Maciej właśnie teraz o tobie myśli już od godziny marszczy freda z twoim wizerunkiem w wyobraźni dziewczyno jakie ty mu tam rzeczy robisz !!

Gość gość
Zalapie sie tez na jedna wrozbe ? Sandra,30.07.1986 Czy ta osoba,Brian 5.01.1969 zle mi zyczy i chce mi w jakikolwiek sposob zaszkodzic ?

Gość gość
Osoba powyzej to ja,autorka tematu.Moze znajdzie sie jeszcze jakas chetna wrozka i mi tez powrozy ? :(

Gość gość
Dla Sandry Brian dąży do odkrycia prawdy. Była jakaś strata bądź puste obietnice. Karty radzą by w relacjach z tym panem zademonstrować swoją siłę, niezależność , odwagę i stanowczość, a nawet posunąć się do oszustwa. Sprawy (jeśli nic nie zrobisz) doprowadzą do bardzo niemiłych sytuacji dla Ciebie, a jemu uda się ominąć nieprzyjemności. Generalnie, cała sytuacja zmierza do samooszukiwania się i bierności i oczekiwania na coś, co może w ogóle nie nastąpić. Pozdrawiam

Gość gość
Serdecznie dziekuje.Sandra

Gość gość
upup