Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja corka nie jest do nikogo podobna

Polecane posty

Gość gość

oboje z mezem mamy ciemne wlosy i piwne oczy a roczna corka jest blondynka o jasno niebieskich oczach,niech sobie ma ale denerwuje mnie jak co chwile ktos pyta do kogo ona podobna,niedawno bylismy w hipermrkecie i maz spotkal kolege ktory zwrocil uwage ze ma sliczne oczy i spojrzal na mnie na meza i spytal a za kim?po czym powiedzial do meza czy to napewno twoje;/ uslyszalam to poraz ktorys... a mezowi sie chyba glupio zrobilo.przeciez wie ze to jego ale te glupie pytania nas denerwuja;( do kiedy dziecku zmieniaja sie wlosy i oczka?

Gość gość
oczy dziecku sie już nie zmienia, ale wlosy jak najbardziej mogą sciemniec Moja do 3 - 4 latek była blond, a później niemalże kruczoczarna sie zrobila Lecz dziecku rocznemu oczy sie już nie zmienią (kolor)

Gość gość
Włosy mogą sciemniec,ale oczy pozostaną niebieskie, Tak samo jest u mojej kuzynki..oboje ciemni, ciemne oczy..młody blondyn,niebieskooki. Wykapany dziadek, ze strony kuzynki.

Gość gość
po kim. na pewno oby inteligencji nie odziczylo po mamie....

Gość gość
Weź przykład z Skrzyneckiej, ona duże piwne oczy, jej facet czarne oczy ,a ich mala typowa jasna blondynka z NIEBIESKIMI oczami az daje po oczach ten jej niebieski i malej Slowianski wygląd, tez nie podbna do zadnego z nich :D

Gość gość
nastepnym razem powiedz, że zapomniał odrobić zadania doowego z genetyki i biologii - to całkiem możliwe, że dziecko Wasze będzie miec niebieskie oczy, chociaz bardziej prawdopodobne, że jednak po którymś z Was z czasem.... chyba, że się akurat połączyły recesywne geny blond włosy/niebieskie oczy, które gdzieś tam przekazaliście po przodkach, to wtedy dziecko będzie inne:)

Gość gość
to zescie mnie pocieszyly :( juz byl wolala zeby zostala blondynka a oczy sie zmienily na piwne,bo tak to ja bym sie przefarbowala na blond i niebylo by tych glupich docinek za kim ma jasne wlosy

Gość gość
tylko ze u nas w rodzinie nikt nie ma niebieskich sa tylko brazowe piwne i zielone

Gość gość
nie musi - to sobie może wedrowac dość długo...ale zawsze możecie zrobić badania genetyczne;)

Gość gość
ciesz sie ze zdrowa jest, nie ma zadnej chorby poważnej , a nie patrzysz na wygląd

Gość gość
Kosmici porywają głównie Polki

Gość gość
Tylko,zeby inteligencje tez odziedziczyla z dalszego przodka :D

Gość gość
A daj spokój olej to i już albo coś dogryź w stylu, że to listonosza ;) niech ktoś ma tą satysfakcję hehe. A moja córka ma 7miesięcy, oczy niebieskie my obydwoje brązowe, w tym ja mam takie bardzo bardzo intensywne. Ciekawe czy jeszcze jej się zmienią.

oczy mają prawo zmienić się do ok 4 roku życia!!!! nie wprowadzajcie w błąd :O a włosy zwykle mają to do siebie, że ciemnieją, więc jeszcze na pewno zmieni się wygląd twojego dziecka.

Gość gość
Może pocieszę autorkę :)) mój syn jest w prawie 100% podobny do mnie. Jak zdjęta skóra. Czasem też ktoś złośliwe to komentuje, bo czemu do taty w ogóle nie podobny.

Gość gość
ale skoro nikt w rodzicie nie miał niebieskich to rzeczywiście dziwne

Gość gość
dzieci z reguly sa brzydkie, wiec nie ma co panikowac::-)

Gość gość
dzieci z reguly sa brzydkie, wiec nie ma co panikowac::-)

Gość vdfvdv
A propos synów i braku podobieństwa do ojców, to mam kuzyna, w którym nigdy nie było ani krzty podobieństwa do ojca. Jego mama wprawdzie doszukiwała się podobieństwa np do dziadka czy kogokolwiek z naszej rodziny ale to nie wychodziło a tylko zaczynaliśmy mieć podejrzenia... ;P Do czasu. Chłopak dorósł, oczywiście podobieństwa z wyglądu nadal nie było, za to okazało się że jego głos stał się identyczny do głosu wujka (jego ojca). Zawsze coś ;P. W każdym razie przez telefon to nie wiadomo który z nich mówi, ojciec czy syn. :D A moja córa też do mnie niepodobna. Podejrzewam listonoszkę. Bo po kim mała ma te jasne włosy to innego pojęcia nie mam. :D

Gość gość
nie martwiłabym się że dziecko niepodobne ale że matka głupia

Gość gość
jezu ale macie od czapy problemy znajomi mają 4 dzieci, troje ma ciemne włosy i ciemne oczy jak rodzice a jedno z nich: córa ma blond włosy i przepiękne niebieskie oczy