Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SzczecinNiebuszewo

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie do osób, które mieszkają bądź mieszkały w Szczecinie na Niebuszewie, albo maja informacje na temat tej dzielnicy. Czy naprawdę jest tam tak niebezpiecznie czy to tylko stereotypy, które ciężko zmienic? Pozdrawiam i liczę na poważne odpowiedzi.

Gość gość
tam zabijają i mordują!

Gość gość
Przede wszystkim Niebuszewo to jest jedno z brzydszych dzielnic Szczecina rzadko chodźe po tej dzielnicy ale rzeczywiście jest tam dosyć niebezpiecznie chociaź w niektórych okolicach centrum wieczorami jest równieź niebezpiecznie .

Gość gość
W sumie bardziej chodzi mi o Niebuszewo-Bolinko, a dokladniej sw. Marcina, z tego co widzialam to bloki sa tam nawet ladne i te okolice sa chyba zadbane?

Gość gość
Myślałam o starym Niebuszewie, w okolicach ulicy Św.Marcina jest zupełnie innaczej nie ma tam huligaństwa jest tam przedszkola szkoła akademia rolnicza jest to przyjemna okolica.

Gość gość
dziekuje za info :)

Gość gość
Mieszkam tu i żyję. Nic mi się nie dzieje, mimo, że wracam czasami nocami do domu po pracy. Fakt. Menelni chyba więcej niż w innych dzielnicach, ale zawsze w poszukiwaniu wrażeń możesz zahaczyć o Skolwin.