Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odwiedziła mnie koleżanka i gdy poszła do łazienki to wyszła w szoku

Polecane posty

Gość gość
to nie są drogie kosmetyki.są przeciętne.

Gość gość
ale to NIE JEST forum dla smarkul z gimnazjum, nawet jezeli ktoras tutaj zawedruje 😴

Gość gość
Hha nie jestem autorką a mam 14 lat :p i też uważam że to nie jest górna półka. No cóż... Takie życie. U mnie w szkole jest dużo bogatych dziewczyn ( a raczej córek bogatych starych ) i dla nas Avon to tanie dziadostwo od pryszczy. To nie jest tylko nasza opina, ale naszych rodziców ( no bardziej mam). Nwm do jakiej szkoły chodzisz ale serio nikomu nie mów, że masz kosmetyki z górnych półek z Avonu, bo się ośmieszysz

Gość gość
Avon i Oriflame to górna półka, dobre, hahaha :D

Gość gość
gość dziś rodzice kupują 14latce kosmetyki??? musisz być naprawdę brzydka skoro nawet właśni rodzice poprawiają ci urąde w tym wieku

Gość gość
domowe sposoby sa bardziej skuteczne od tych kosmetyków np żywokost regeneruje komórki po oparzeniach czy złamaniach to i sie nada na zmarszczki

Gość gość
tak gadają "ooo jaka marnota" a same w domu nawet tego nie mają tylko jakiś szmelc ze sklepu wszystko po 4 zł :D

Gość gość
mnie to nie podnieca wiec zamiast placic komus za krem z takich firm kupuje za 3 pln cos dla niemowlat i sprawdza sie super

Gość gość
piszesz głupoty kobieto.

Gość gość
do pigmentu powiadasz? teraz juz wiem po co mi dali wyciag z marchewki :D

Gość gość
MMartha dziś kosmetyki dobiera sie odpowiednie to swojego pigmentu skoryusmiech.gif x Czy jak będziesz murzynką to kupisz sobie czarną pastę do butów? Zachowujesz się złośliwie :P

Gość MorticiaAddams9
jakie harpie. masakra. rzuciły się na młodą i rzucają nazwami produktów do których tylko wzdychają w drogeriach. Jakoś nie widuję polek wypsikanych Armani, Dior albo Lacoste a jesli juz to nie sadzę żeby takowe panie siedziały na kafeterii i jeździły po nastolatce. nooooo aaaale na kafeterii kazda jest szczupla seksowna boginia, zarabia 3000, ubiera sie u Prady, zna 15 jezykow, taaaka cool, a w rzeczywistosci siedzi przecietna bezrobotna kowalska z dwojka dzieci i wpieprza chleb z salcesonem przed kompem i buduje swoje ja na Kafe bo jej sie zycie nie udało.

Gość gość
hehe dokladnie. znawczynie wszystkiego

Gość jjsdddddddd
wyszła z łazienki, a czy wyszła już z szoku? ja też bym była w szoku jakbym zobaczyła kosmetyki z Avonu. Właściwie teraz się trochę martwię bo jutro idę do mojej konsultantki odebrać zamówienie i jak zobaczę ten tusz to rzęs za 18 zł to nie wiem czy nie wpadnę w szok :-o