Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inteligentny i namiętny facet. Towar deficytowy

Polecane posty

Gość gość

Tak sobie myślę, że znałam wielu inteligentnych facetów, znalam też sporo tych męskich, po których widać i wyczuwalne jest, że są namiętnymi kochankami, ale te cechy rzadko idą w parze. Wygląd ma tu mniejsze znaczenie, bo nawet przeciętny facet może mieć w sobie to coś, ale sam fakt połączenia inteligencji z pasją, odczuwalnym wysokim poziomem testosteronu wydaje mi się być rzadkością. A jak już się taki delikwent trafi, to zwykle jest dupkiem, roochaczem. Tak wynika z moich obserwacji. Czy nie jest tak?

Gość gość
zwykle te die podane cechy się wykluczają. No więc albo, albo...

Gość gość
tacy to są dawno zajęci, więc jednym słowem nie dla psa kiełbasa

Gość gość
a, no właśnie, zapomniałam dopisać, że może też być zajęty. Ale hej, muszą być chyba jakieś niedobitki. Tylko weź sobie traf na takiego, szansa na to prawie taka jak na trafienie szóstki w lotka

Gość głupi a namiętny
hello

Gość gość
inteligentni faceci są niemęscy?:?D

Gość gość
Nie "są", ale mogą być. Inteligencja nie jest gwarantem męskiej osobowości, jest masa mężczyzn, którzy mają sporo oleju w głowie, ale sa nieco zniewieściali bądź po prostu mało w nich "charakteru". Oczywiście nie znaczy to, że są gorsi, bo to już zależy od gustu, ja jednak wolę ludzi bardziej wyrazistych

Gość BartBass
Witam. Ja należę do takich facetów i dziwi mnie fakt, że jest to towar deficytowy. Inteligencja w połączeniu z ambicją wiąże się z tym, że mężczyzna nie dopuszcza myśli, by partnerka mogłaby być niezadowolona lub w pełni nieusatysfakcjonowana. Wg mnie, zadowolenie kobiety to rzecz bardzo ważna i to mogłoby tyczyć się każdego aspektu życia (nie tylko seksu), lepiej przyciągnąć ją do siebie tym, co się dla niej robi, niż wyglądem czy pieniędzmi, choć i na te dwie rzeczy narzekać nie mogę. Pozdrawiam.

Gość gość
gość 2014.11.29 Tak sobie myślę, że znałam wielu inteligentnych facetów, znalam też sporo tych męskich... x No to zaczynamy. Nie istnieje nic takiego jak facet-MĘSKI ani nic takiego jak facet-NIEMĘSKI. Jest to tylko i wyłącznie twoja subiektywna ocena bo facet albo cie seksualnie pociągał albo nie i to często z powodów których nawet nie umiałabyś bez dukania podać. Facet to po prostu facet i jednej się podoba a innej nie. Trzecie powie że brzydki nie jest ale nie poszła by z nim do łóżka bo jest jakiś nie w jej typie.

Gość gość
gość 2014.11.29 ...ale sam fakt połączenia inteligencji z pasją, odczuwalnym wysokim poziomem testosteronu wydaje mi się być rzadkością. x Tu tez zmyślasz. Nie masz bladego pojęcia czy facet na którym zawiesiłaś oko ma jakiekolwiek pasje. Jest dla ciebie anonimowy ale jest w twoim typie i to wszystko. Poza tym jeśli będzie zbierał motyle w gablotkach i tymi gablotkami oklei całe ściany to będzie jego niezaprzeczalna pasja a dla ciebie będzie to jakaś (przykładowo) c***a wbijająca szpilki w owady. Facet z pasja to dla lasek ktoś kto ma pewnie trochę kasy od taty i beemką z alufelgami jeździ. Gdy z niej wysiądzie kołysze sie jak kretyn z teledysku i wykonuje te wszystkie błazeńskie ruchy. Do tego nosi czapeczkę z daszkiem niesymetrycznie i na biały zegarek oraz cały arsenał gadżetów elektronicznych. Zrozum że my jesteśmy ludźmi tak samo jak wy a nie pajacami skaczącymi na drucie. Oceniasz nas lepiej lub gorzej i masz do tego prawo ale nie dorabiaj głupiej ideologii do swojego gustu. Taki masz tylko gust który wcale nie decyduje o tym jaki jest facet który twój gust ocenił dobrze lub źle.

Gość gość
Tylko od wychowania mężczyzny zależy jakim będzie czlowiekiem i jakie będzie mial poglądy i wartosci. To się wynosci z domu rodzinnego. Moze byc przystojny, zaradny, namiętny i z pasja, a przy tym szarmancki, z klasą, honorem, romantyczny i lojalny. Owszem, zgadzam się z tym, że większosc przystojniaków, do ******cze, bo sobie wykorzystują to, że panienki za nimi latają. Malo jest męzczyzn, ktorzy maja powodzenie, ale maja zasady i wartosci i nie bzykaja się z kim popadnie, a cenią wierność i miłośc...

Gość gość
gość 2014.11.29 A jak już się taki delikwent trafi, to zwykle jest dupkiem, roochaczem. Tak wynika z moich obserwacji. Czy nie jest tak? x Nic nie wynika z twoich obserwacji. Bzyknął cię jeden albo dwóch od których oczekiwałaś obrączki lub przynajmniej poważnych życiowych deklaracji i a ponieważ nic się takiego nie stało to już same *****cze. Kidy już przetestujesz przynajmniej dziesięć procent populacji męskiej będziesz mogła coś o facetach powiedzieć ale nie to z pewnością że są *****czami. Seks to coś fajnego i ty też jesteś *****czem gdy chcesz go spróbować. SZPRÓBOWAĆ A NIE GDY JUŻ SIE SEKSISZ bo przecież my jesteśmy w waszej ocenie *****czami już wtedy gdy nam sie chce.

Gość gość
gość 2014.11.29 Inteligencja nie jest gwarantem męskiej osobowości, jest masa mężczyzn, którzy mają sporo oleju w głowie, ale sa nieco zniewieściali bądź po prostu mało w nich "charakteru". x Nie mało tylko mają inny niż ty oczekujesz.

Gość gość
Wiedzcie że nie istnieje tez nic takiego jak facet-PRAWDZIWY a właściwie to nic takiego jak NIEPRAWDZIWY bo prawdziwi są dokładnie wszyscy którzy mają powłokę z ludzkiej skóry i krzykną gdy wbijecie mu coś w du/psko. Taki krzyczący odczuwa bój więc nie jest kukłą a to znaczy że jak najbardziej prawdziwy. Może być ślepy na jedno oko mieć zepsute zęby i pierdzieć w windzie i wciąż będzie równie prawdziwy jak najpiękniejsze ciacho z waszych snów erotycznych. Zejdźcie na ziemię i myślcie. To co gadacie to tylko dorabianie bzdurnych ideologii do prostych spraw. Do waszego gustu który każda z was ma zupełnie inny.

Gość gość
jest doopkie i roochaczem no przecież o takiego ci chodzi

Gość gość
Mam nadzieję że podoba się wam i moja inteligencja i mój testosteron który objawia się tym że się głupimi laskami nie cackam. I wam się marzy ktoś inteligentny? A o czym wy chciałybyście z nim rozmawiać? O waszych głupich wyobrażeniach?

Gość gość
gość dziś Mam nadzieję że podoba się wam i moja inteligencja i mój testosteron który objawia się tym że się głupimi laskami nie cackam. I wam się marzy ktoś inteligentny? A o czym wy chciałybyście z nim rozmawiać? O waszych głupich wyobrażeniach? x Jesli to Ty piszesz te powyższe wywody, to Twoja interpretacja zmierza w złym kierunku. Podobno u Was męzczyzn z logiką nie ma problemow, a chyba logiczne i oczywiste, ze wypowiedz autorki jest wylacznie jej punktem widzenia. Wszystko, co w zyciu widzimy i odbieramy zmyslami, zawsze jest nasza subiektywnym odczuciem i wyobrazeniem. Proste. Ma prawo do swojego pogladu i opinii, wiec daruj sobie.

Gość gość
gość dziś Jesli to Ty piszesz te powyższe wywody, to Twoja interpretacja zmierza w złym kierunku. Podobno u Was męzczyzn z logiką nie ma problemow, a chyba logiczne i oczywiste, ze wypowiedz autorki jest wylacznie jej punktem widzenia. Wszystko, co w zyciu widzimy i odbieramy zmyslami, zawsze jest nasza subiektywnym odczuciem i wyobrazeniem. Proste. Ma prawo do swojego pogladu i opinii, wiec daruj sobie. x Byleby ten subiektywny osąd miał ręce i nogi. Nie widziałem tam nigdzie sformułowania: W mojej ocenie pan iks myśli tylko o seksie. Widziałem za to: W mojej ocenie wszyscy są *****czami. To nie jest ocena nawet subiektywna tylko głupie stereotypy. Daj sobie sama spokój.

Gość gość
Byleby ten subiektywny osąd miał ręce i nogi. Nie widziałem tam nigdzie sformułowania: W mojej ocenie pan iks myśli tylko o seksie. Widziałem za to: W mojej ocenie wszyscy są *****czami. To nie jest ocena nawet subiektywna tylko głupie stereotypy. Daj sobie sama spokój. x No tak, dalej zatem podtrzymuję, ze mezczyzni maja proste myslenie i nie potrafia interpetowac tekstu :) A moze jej chodzilo o to, ze "wszyscy" ktorych spotkala dotychczas"?? Pomyslales o tym? Raczej nie. Juz nie raz sie spotkalam z tym, ze interpretujecie slowa tylko doslownie, nie wybiegając poza ramy, a to nie do konca jest dobre. Umysl kobiety pracuje inaczej niz Wasz. Nauczcie się tego w końcu.

Gość gość
gość dziś No tak, dalej zatem podtrzymuję, ze mezczyzni maja proste myslenie i nie potrafia interpetowac tekstu usmiech.gif A moze jej chodzilo o to, ze "wszyscy" ktorych spotkala dotychczas"?? Pomyslales o tym? Raczej nie. Juz nie raz sie spotkalam z tym, ze interpretujecie slowa tylko doslownie, nie wybiegając poza ramy, a to nie do konca jest dobre. Umysl kobiety pracuje inaczej niz Wasz. Nauczcie się tego w końcu. x Możliwe też że chciała w ten sposób powiedzieć że planuje zamach terrorystyczny ;) A właśnie że pomyślałem bo wyjaśniłem jej że tak naprawdę to mówi o tych dwóch z którymi się bzykała i liczyła że dostanie od nich pierścionki. Nie każ mi powtarzać napisanych przeze mnie słów ani wyjaśniać znaczenia słów bo piszę bardzo rzeczowo a nawet wręcz dosadnie i wyjaśniać nie lubię. Umysł kobiety formułującej tego typu treści ma wolne i przynajmniej w chwili gdy taka kobieta pisze jej umysł napewno nie pracuje ;)

Gość gość
Możliwe też że chciała w ten sposób powiedzieć że planuje zamach terrorystyczny oczko.gif A właśnie że pomyślałem bo wyjaśniłem jej że tak naprawdę to mówi o tych dwóch z którymi się bzykała i liczyła że dostanie od nich pierścionki. Nie każ mi powtarzać napisanych przeze mnie słów ani wyjaśniać znaczenia słów bo piszę bardzo rzeczowo a nawet wręcz dosadnie i wyjaśniać nie lubię. Umysł kobiety formułującej tego typu treści ma wolne i przynajmniej w chwili gdy taka kobieta pisze jej umysł napewno nie pracuje oczko.gif x Tak, dalej utwierdzaj mnie w przekonaniu, ze nic o kobietach nie wiesz, w zwiazku z tym nie bierz sie za zwiazki, bo kobieta przy Tobie się umęczy.

Gość gość
Poza tym, ja się juz wypowiedzialam tutaj: x gość dziś Tylko od wychowania mężczyzny zależy jakim będzie czlowiekiem i jakie będzie mial poglądy i wartosci. To się wynosci z domu rodzinnego. Moze byc przystojny, zaradny, namiętny i z pasja, a przy tym szarmancki, z klasą, honorem, romantyczny i lojalny. Owszem, zgadzam się z tym, że większosc przystojniaków, do ******cze, bo sobie wykorzystują to, że panienki za nimi latają. Malo jest męzczyzn, ktorzy maja powodzenie, ale maja zasady i wartosci i nie bzykaja się z kim popadnie, a cenią wierność i miłośc...

Gość gość
gość dziś Tak, dalej utwierdzaj mnie w przekonaniu, ze nic o kobietach nie wiesz, w zwiazku z tym nie bierz sie za zwiazki, bo kobieta przy Tobie się umęczy. x Sam męczę się przy ludziach głupich więc wszelkie związki już dawno kategorycznie wykluczyłem. Możesz być spokojna. Nie oświadczę ci się (przynajmniej nie na serio) i nie zostaniesz moją żoną ;)

Gość gość
Sam męczę się przy ludziach głupich więc wszelkie związki już dawno kategorycznie wykluczyłem. Możesz być spokojna. Nie oświadczę ci się (przynajmniej nie na serio) i nie zostaniesz moją żoną oczko.gif x Małżeństwa to farsa, więc nie zamierzam :)

Gość gość
gość dziś Poza tym, ja się juz wypowiedzialam tutaj:... x Też parę razy to zrobiłem ;) Popełniasz w tamtym teście kilka tych samych co autorka błędów ale niegłupia chyba jesteś. Jeden błąd popełniasz własny i na niego chciałbym ci zwrócić uwagę. Nieprawdą jest że TYLKO od wychowania zależy nasz (ludzi) charakter. Uczymy się całe życie i każde bez wyjątku znaczące wydarzenia odciska na nas jakieś piętno. Efektem jest ciągle zmieniające się usposobienie co nawet po samym sobie każde z nas może bez trudu zauważyć. Trzeba mieć tylko jakieś minimum samokrytyki i już widzimy że ciągłe porażki z ostatnich dni sprawiły że staliśmy sie nieufni i opryskliwi a przecież nie wydarzyło się w naszym życiu jeszcze nic nadzwyczajnego. Przykład. Przed ślubem byłem tak cierpliwym człowiekiem że można mi było na łyżwach po głowie skakać i nawet na chwilę nie znikał mi uśmiech z twarzy jeśli tylko skóry na czole mi łyżwy nie przecięły. Nigdy nie pokłóciłem się z panną. Nigdy nie pokłóciłem się z żoną. Ale gdy miałem już dość to pierwsza kłótnia skończyła się rozwodem. Nie ma we mnie już cierpliwości. Zmieniłem się w tej kwestii zupełnie i choć wciąż was dziewczyny lubię to wystarczy jedno głupie słowo i od razu reaguję alergicznie. Do związku to ja się nawet nie nadaję bo bym za głupi tekst wywalił laskę nawet gołą za drzwi a za nią poleciałyby zaraz jej szmaty. Nie chce mi się już cierpliwie czekać na opamiętanie ze strony jakiejś kretynki bo wiem że póki jej nie wezmę na łańcuch póty nie będzie żadnego opamiętania. Macie tendencje do coraz głębszego wiercenia w brzuchu dziury i tylko kategoryczny sprzeciw wobec was może coś zdziałać. Rozpisałem się ;)

Gość gość
gość dziś Nie podoba mi się, jak wypowiadasz się na temat kobiet. To, że trafiales na idiotki i masz przez to niemile doswiadczenia, nie świadczy o tym, ze kazda kobieta taka moglaby byc. Tylko od Ciebie zalezy jaka postawę przyjmiesz, bo wszystkie nasze zachowania i kroki w zyciu sa wylacznie naszym wyborem. Poza tym to, o czym wspominasz, czyli, że czlowiek uczy sie cale zycie, jest niczym innym jak wlasnie procesem wychowania, ktoremu podlegamy cale zycie. Mitem jest, ze wychowanie odbywa sie tylko w domu rodzinnym. Wychowuje nas takze szeroko pojęte spoleczenstwo.

Gość gość
gość dziś Poza tym to, o czym wspominasz, czyli, że czlowiek uczy sie cale zycie, jest niczym innym jak wlasnie procesem wychowania, ktoremu podlegamy cale zycie. Mitem jest, ze wychowanie odbywa sie tylko w domu rodzinnym. Wychowuje nas takze szeroko pojęte spoleczenstwo. x To własnie mówię. ---Nieważną część wyciąłem ale masz rację że i ja uderzam w stereotypy. Macie jednak tą cechę o której mówię. Być może nie wszystkie ale choć cechy dominujące to głównie coś co ma każdy człowiek to i płci też takie cechy mają. Różnimy się nie tylko w budowie ciała ale i tymi właśnie przynależnymi płci dominującymi cechami. Ty być może nie masz tej konkretnej ;)

Gość gość
To własnie mówię. ---Nieważną część wyciąłem ale masz rację że i ja uderzam w stereotypy. Macie jednak tą cechę o której mówię. Być może nie wszystkie ale choć cechy dominujące to głównie coś co ma każdy człowiek to i płci też takie cechy mają. Różnimy się nie tylko w budowie ciała ale i tymi właśnie przynależnymi płci dominującymi cechami. Ty być może nie masz tej konkretnej oczko.gif x Ta rzekoma dominująca różnica płci poza kwestiami budowy ciała, ma miejsce także w różnicy budowy mózgów i stąd biorą się znaczne różnice w postrzeganiu, podejsciu, a takzę komunikowaniu płci. Dlatego wg mnie, na pewnym etapie zycia oraz dojrzalosci emocjonalnej, kazda ze stron powinna zasięgnąc wiedzy na temat tego, jak pracuje umysł czy mężczyzny, czy kobiety, a uwierz mi, że to usprawniloby funkcjonowanie mnóstwa realcji i szeroko pojętych związków damsko-męskich. Co masz na mysli, pisząc, ze mamy tendencję do wiercenia dziury w brzuchu?

Gość gość
gość dziś Ta rzekoma dominująca różnica płci poza kwestiami budowy ciała, ma miejsce także w różnicy budowy mózgów i stąd biorą się znaczne różnice w postrzeganiu, podejsciu, a takzę komunikowaniu płci. Dlatego wg mnie, na pewnym etapie zycia oraz dojrzalosci emocjonalnej, kazda ze stron powinna zasięgnąc wiedzy na temat tego, jak pracuje umysł czy mężczyzny, czy kobiety, a uwierz mi, że to usprawniloby funkcjonowanie mnóstwa realcji i szeroko pojętych związków damsko-męskich. x Nie wiem czy czytaliśmy te same książki ale ,,na pewnym etapie życia'' zdarzało mi się czasem jakąś otworzyć i niektóre z nich przynajmniej zacząć ;) Wiem że nasze mózgi się różnią. Takie rzeczy wiedzą nawet dzieci. Wiedzą też i to że z tego powodu inaczej oceniamy te same zdarzenia. Ja nawiązałem do wiercenia dziury w brzuchu bo tego miałem więcej niż chciałem i niczego by nie zmieniał fakt gdyby to wynikało na przykład z koloru kołyski w której dziewczynka leży w okresie niemowlęcym. Mózg czy kołyska- jeden pies bo efekt jest ten sam. Nie potraficie być życzliwe i przyjemne. Musicie zatruwać życie ciągłymi pretensjami nawet o własny powiększający się tyłek. Nawet o to że macie okres. Nawet o to że jakiś inny facet zrobił coś źle. O to że macie ochotę na seks ale właśnie odmówiłyście seksu chłopakowi tylko po to żeby nie dawać mu zawsze tego czego chce. Czego i wy same chcecie bo przecież aż was rozpiera w tej chwili i macie ochotę dosłownie rzucić sie na niego. Za to potraficie faceta zadręczyć!!! Wstydzicie się kształtu swoich cycków to ubierzecie jakąś odrażającą szmatę i tak przychodzicie do łóżka. Ale przecież same wiecie że wyglądacie w tej szmacie jak jakiś kulfon więc już po chwili wywołacie kłótnię o dowolną bzdurę i obrażone wylejecie na niczego niepojmującego z całej tej sytuacji faceta całe gigantyczne wiadro pomyj. Jak nie masz takich cech to fajna z ciebie dziewczyna ale niestety jesteś jedną z nielicznych.

Gość gość
To wasze ciągłe tresowanie faceta... Ta ciągła inwigilacja powodowana zazdrością i przekonaniem że wasz facet nie ma i nigdy już nie będzie miał prawa sam o sobie decydować. Ta wasza zajadłość i pamiętliwość. I ten wasz wiecznie niezadowolony wyraz twarzy który wygląda jakby wam pod nosem coś bez przerwy śmierdziało. Wiem że powinienem napisać o ,,pani iks'' a nie o ,,was''. Opisałem przecież swoją byłą żonę ;) Tak z perspektywy czasu to naprawdę nie pojmuję dlaczego ja od tego skarba odszedłem ;) Pewnie przez ten nadmiar seksu (raz na kilka miesięcy) no bo przecież myślałem że już ducha wyzionę ;)