Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymiary ud

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to że mam 169 waże 53 kg a mam aż 52 53 cm w udach łydki to 34,5 taliatak 63 64 biust 88 89 biodra tyle samo co biust.No i wlaśnie teoretycznie przy takiej wadze powinnam być szczuplutka a choćby wymiary ud są tak ogromne nie wiem o co chodzi?niby ćwicze nie mam nóg flaków nawet jak bylam grubsza nie mialam problemu z nogami a teraz wydaje mi się że są masywne no sama nie wiem może to nie jest tak duzo??jak uważacie??jak oceniacie?dodam ze mam 19 lat(jeżeli to ma jakiekolwiek znaczenie

Gość gość
ilość komórek tłuszczowych i ich rozlokowanie na ciele jest kwestią genetyczną

Gość gość
a u Ciebie rozlokowane są prawidłowo, kobieco.

Gość gość
53cm to "ogromne uda"?

Gość gość
okej tylko zę ja tlumacze że kiedyś mialam calkiem na odwrót czyli chudziutkie nogi do masywnej góry a byłam 7 kg grubsza!!!!!i zero ruchu moze powinnam przestac cwiczyc ??sama nie wiem chce mieć szczuple nózki jak kiedyś

Gość gość
okej tylko zę ja tlumacze że kiedyś mialam calkiem na odwrót czyli chudziutkie nogi do masywnej góry a byłam 7 kg grubsza!!!!!i zero ruchu moze powinnam przestac cwiczyc ??sama nie wiem chce mieć szczuple nózki jak kiedyś

Gość gość
ale to kiedyś to było jak miałaś ile lat? Rozwijasz się więc musisz trochę zaakceptować, że figura będzie się zmieniała. Dorosła kobieta nie ma ud jak dziecko.

Gość gość
no ale to kiedyś to bylo niecale pól roku temu bo wlaśnie tyle a nwet troszke więcej przez te niecale pól roku udalo mi się schudnąć