Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanek potrzebny od zaraz !

Polecane posty

Gość gość
Ale we wrocławiu spotkanie :-) ok, akurat w każdy weekend jestem we wrocławiu wiec może być nawet przyszły :-)

Gość gość
Tak sie umawiacie laski a jak sie sobie na maxa nie spodobacie? Ja bym miala opory...tez mnie ciagnie do pieszczot z inna kobieta ale musialaby byc bardzo zadbana czysciutka pachnaca. A takie to rzadkosc

Gość gość
A ty skąd? :-)

Gość gość
Niedaleko wroclawia tak sie sklada

Gość gość
Troszkę za Legnica,jak się spotkamy to ci powiem osobiscie:-)

Gość gość
Rzadkość? Zadbana kobieta to podstawa :-)

Gość gość
Ok, pisz do mnie na maila jakby co :-)

Gość slodkamary
Sorry,ale większej głupoty dawno nie czytalam,Zadbana i pachnąca to rzadkość.???z kim ty się w takim razie zadajesz?

Gość gość
Dobra jutro do ciebie napisze,może najpierw wymieniony przez meila fotki żeby nie bylo rozczarowania?:-)

Gość gość
Pewnie ze rzadkosc. Nawet jak wydaje sie inaczej to w rzeczywistosci jest nie tak jak trzeba. Kapiel raz dziennie zero podmywania uzywania chusteczek do hig. Intymnej. Brzydka bielizna, brzydko wydepilowane okolice bikini. To sa nasze realia.

Gość gość
22:43 dokładnie tak jest :D

Gość slodkamary
Dobra,w sumie mogę mówić tylko za siebie :-)

Gość gość
A z skąd wiesz podgladasz kobiety czy co?ja mam mnóstwo koleżanek i żadna nie jest ani zadbana ani śmierdzaca.nie wiem z skąd takie wnioski.czytasz za dużo onet.pl:-)

Gość gość
Ok, oczywiście najpierw muszą być fotki :-)

Gość gość
Z łóżka...

Gość gość
Ok,Paulinko jutro ci napisze wiadomość na meila a ja zmykam spać.dobranoc wszystkim:-)

Gość gość
Dobranoc, kolorowych :-))

Gość gość
Obserwacje z zycia ;) wiem z opowiesci znajomych ile razy dziennie biora prysznic. Opowiadaja jakie maja problemy z depilacja, najchetniej uzywaja maszynki jednorazowej i wiadomo jak to wyglada. Odrastajace wlosy, krosty. Bielizna polek i w ogole wiekszosci kobiet jest koszmarna. Mialam tez sytuacje. Biegalam z kolezanka wizualnie swietna laska. Po bieganiu ona umowila sie z kims kolo mojego domu. Widzialam jak sciaga spodnie dresowe i bluzke psika sie dezydorantem na spocone cialo, naciaga ta wstretna podkolanowke rajstopowa, obcisle legginsy zeby wszystko sis tam mocniej zapocilo, poprawia make up obcasiki i idzie gwiazda. Fu. Moze ja mam schize. Mam fiola na punkcie czystosci, jestem wydepilowana woskiem, dbam o to zeby wygladac tam ladnie i estetycznie. Nosze komplety ladnej bielizny. Ale mam wrazenie ze malo jest takich dziewczyn. Takich z ktorymi na spontanie wyladujesz w lozku i sie nie obrzydzisz

Gość gość
Ja jestem wydepilowana laserowo, bikini, nogi, ręce pachy :-) żadnych krostek, bielizna czysta, niesprana czy poszarzala, prysznic 2 razy dziennie :-)

Gość gość
Ja się gole,na szczęście mam tak delikatny zarost ,ze zadne krosty mi sie nie robią. Wystarczy co drugi dzień przejechać dobra maszynka i nie mam śladu.