Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okazało sie ze jestem chora

Polecane posty

Gość gość

jestem nieuleczalnie chora,zostało mi jakies max 6 miesiecy zycia. mam 19 lat,wspanialego chlopaka-23 lata, zostawic go i dac mu wolnosc mowiac ze go nie kocham i wyjezdzam,czy zostac z nim i zeby on cierpial,bo wie ze i tak niedlugo odejde ..? tak,kocham go i to bardzo. nie chce aby cierpial. ale nie wiem czy dac mu wolnosc czy zeby byl do ostatniej chwili.

daj mu szanse być przy tobie... Twój czas zależy też od ciebie! nie poddawaj się a na pewno się wydłuży, poza tym cuda się zdarzają tylko musisz zaufać Bogu.

Gość gość
moze lepiej niech sam zadecyduje -czy uwazacie ,ze mezczyzni nie maja mozgu

Gość gość
tak czy owak będzie cierpiał, masz dylemat jak z telenoweli, myslalam ,że takie pierrdoły to wymysł durnych scenarzystek :D i co ? będzie ci lżej go zostawić i powiedzieć, że go nie kochasz by uznał cię za ostatnią szmatę? niż umrzeć by wierzył, że spotkał miłość ale umarła??? wolisz zabić w nim wiarę w milosc? to spoko ,ale i tak sądzę że to prowo:)

Gość gość
napewno maja... bedac z nim z jednej strony napewno bede trwała do ostatnich sił i bede wierzyc ze dałam mu odrobine szczescia. ale jakby odejsc nie bedzie sie mna tak bardzo przejmował, zostana tylko wspomnienia...:( -to co jestem w stanie mu dac.

Gość gość
Zrób wszystko ,żeby twój chłopak stojąc za 50 lat nad twoim grobem mówił do wnuków " takich wyuzdanych suk już dziś nie ma " :classic_cool: