Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

leczeniu u psychiatry zamyka drogę do jakiejś pracy czy nie?

Polecane posty

Gość gość

np leczenie depresji czy fobii społecznej

Gość gość
Zamyka drzwi do pracy w służbach mundurowych.

Lekarza psychiatrę, psychologa oraz psychoterapeutę obowiązuje zasada dyskrecji, więc potencjalny pracodawca nie dowie się o Twoich problemach. Czasami wymagane jest oświadczenie, że nie było się leczonym psychiatrycznie. Podejrzewam, że dotyczy to np. rekrutacji do policji. W niektórych miejscach przed podjęciem pracy wykonuje się testy psychologiczne. Oszukiwać w nich jednak nie warto, ponieważ zawierają skale, które określają wiarygodność takiego testu. __________________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
to prawda, do mundurowych zamyka, nie mógłbyś też nauczać :) ale do normalnej roboty nie, to może napisz, jaka kariera Ci się marzy ?

Gość gość
jeśli dasz pracodawcy zwolnienie lekarskie od psychiatry on się dowie że się leczysz lepiej próbować sobie skołować l4 od internisty, ja pracuje w budżetówce miałam depresje leczyłam sie prywatnie do szybkie terminy i dostałam l4 na 3 tygodnie to wiesz co zrobili nasłali na mnie kontrolę zus, mam ogromny żal bo było ze mną bardzo żle miałam myśli samobójcze byłam w tym sama bez wsparcia rodziny poszłam na tą kontrole zapłakana ale wyszło dobrze dla mnie bo baba z kontroli jak mnie zobaczyła to sama zaproponowała że jak bedę potrzebowała jeszcze l4 to bym do niej przyszła to mi wypisze :) ale mam żal bo ze mną pracowaly w zespole osoby które praktycznie co tydzień chodziły na l4 i na nich nikt nigdy kontroli nie wysłał.!

Gość gość
o proszę jaka wspaniała jest praca w budżetówce, a wszyscy mówią, że tam jest sielanka, kupę pieniędzy się zarabia i nic nie robi