Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż przestał przytulać

Polecane posty

Gość gość

jestem z obecnym mężem 12 lat 8 lat po ślubie od roku coś się zmieniło mąż zaczął być bardziej wulgarny i nachalny zboczenie. kiedyś potrafił przytulic pocałować powiedzieć coś miłego i czułego a teraz jest tylko łapanie za piersi, klepanie po tyłku i macanie po cipce nie że złąpie ale że pcha pcha palucha czasem nie patrzy czy robi to delikatnie po prostu dosyć ostro. do tego jego mowa a ego brak bo nie mówi o niczym innym jak o sexie i żeb to było normalne to słysze codziennie od męzą..np.: czy dziś się ****asz czy dziś dajesz d**y czy mogę cię wygrzmocić czy się dasz na palik czy się ****asz czy mogę cię wypenetrować wszystko ok ale takie pytania słysze jak mąż wróci z pracy co 5 min. a obmacywania to co chwilw. ja po prostu mam tego dosyć bo nie jestem jakąś sztuczną lalą co można z nią robić co się chce chę też szacunku i okazania miłości a jej nie mam mam tylko nadmierne okazanie sexu. czy to może oznaczać ze mąż jest tylko dla seksu bo prytulić nie chce , czy ma jakieś zaburzenia. co ja ma zrobić?

Gość gość
nagle stał się taki wulgarny?

Gość gość
no taki nie był teraz 30 kończył ale jest strasznie wulgarny seksualnie ....nie żeby brakowało u nas seksu..ale on by chciał po 2 razy dziennie i nie wiadomo jak..sama chę c sexu rozumiem ale ciągłe gadanie o tym i stałe macanie to już dla mnie za dużo

Gość gość
Ciesz się ,że w ogóle cie chce a nie jęcz . Romantyczka sie k***a znalazła po 12 latach :o

Gość gość
brakuje mi czułośći z jego strony którą dawał mi kiedyś teraz na jego czułość mogę liczyć tylko w czasie sexu po tem już nie ...o to się kłócimy on nie widzi problemu a ja tak.

Gość gość
Twój maz to cham i prostak. Nie szanuje ciebie , twoich uczuć i twojego ciała. Narzuca ci swoja wole, to niemal gwałt psychiczny. Nie sadze żebyś była w stanie to zmieniać, prędzej drzewa na skale wyrosną niż z chama wyrośnie mezczyzna

Gość gość
tak się mam cieszyć czym? ze jest tylko zainteresowany seksem. u nas w łóżku jest dobrze sex jest miedzy nami prawie codziennie.. ale chodzi tu o jego podejście, bo mam dość słuchania codziennie słuchać kilka godz wulgarnego gadania o sexie i o ty jak to zrbimy , mam dość ciągłego mnie macania jak bym była jakąś maskotką/ ja rozumiem ze może mnie podotykać ale dosłownie co 5 min wtykać mi paluchy nie wiem co zrobić?

Gość gość
Idź do pracy, każda kura domowa tak kończy. Facet musi być zazdrosny, musisz mieć życie towarzyskie, koleżanki, kolegów.

Gość gość
Ale z ciebie aseksualna sucz :o Zamiast sie cieszyc ze mąż ma ochote po 12 lata dotykać twojego pomarszczonego ciała z rozstępami na dupsku to narzekasz :(

Gość gość
od 3 dni między nami nic nie ma zero sexu i powiedziałam ze jeżeli usłysze kolejnego dnia takie zdania o sexie jego nie będzie o dotykaniu dziś mieliśmy rozmowe ze że chce od niego czuć tą czułość i że jeżeli chce mnie podotykać muszę czuć czułość że na przytulaniu mi zależy. zobaczymy co dale będzie bo ja nie zniosę robienie z siebie manekina z którym można robić wszystko

Gość gość
ale ja pracuje mąż ma spotkania z kumplami razem też wychodzimy

Gość gość
Kopnie cie w doope i znajdzie kochankę i tyle :D Za 3-4 miesiące będziesz na Kafe wylewać żale ,że mąż ma kogoś .

Gość gość
gość dziś Ale z ciebie aseksualna sucz pechowiec.gif Zamiast sie cieszyc ze mąż ma ochote po 12 lata dotykać twojego pomarszczonego ciała z rozstępami na dupsku to narzekasz smutas.gif nie widziałeś mnie więc nie możesz określić jak wyglądam, a trzeba odróżnić od seksu dotykania przytulania od nachalnego i wulgarnego wrażanie czego ja chce w sexie. mąż ma wiele ode mnie ale ja nie mągę się godzić na wszystko ma też swoją godnośc i szacunek d samej siebie

Gość gość
Wystarczy zobaczyć jakie błędy ortograficzne i stylistyczne robisz , żeby wyobrazić sobie jak wyglądasz :o

Gość gość
jak mnie zostawi i znajdzie kochanke to będzie jego słabośc i on będzie żałował bo nie ma ze mną źle uprawiamy sex prawie codziennie i nie jak wam na myśl po bożemu mamy różne pomysły ale jest granica w tych kwestiach..mamy 2 małych dzieci i już pisząc z wyprzedzeniem pomimo że są dzieci nasze życie erotyczne jest bujne.. tylko ..no właśnie godność!!!!!!!

Gość gość
sorki już za błędy klawiatura padła stara.. już ktoś wcześciej pisal ...błede my wywala i nie wczytuje danych liter..poprostu szaleje.

Gość gość
"pomimo że są dzieci nasze życie erotyczne jest bujne" Bierzesz z doopy do ust i lubisz spust na twarz / łykanie nasienia ? Jeśli nie to masz bujne ale włosy w kroczu 🖐️

Gość gość
Czy kobieta po tym jak dwójka bachorów rozepchała jej piczę może mówić o bujnym życiu seksualnym ? Chyba tylko w anusa :o

Gość gość
faceci nie umieci racjonalnie odpisać..nie dzieci mnie nie rozepchały bo z powodów zdrowotnych miałam cięcie cesarskie w obu ciązach...widzę kiedy kto piszę jakie posty zero porady

Gość gość
To masz blizny :( a fuj :( Ciesz sie ,że taka zużytą babe ma ochote ją dotykać :o

Dobrze, że porozmawiałaś z mężem o swoich potrzebach. Jeżeli obrażają Cię jego słowa i wulgarne teksty to trzeba stawiać granice i otwarcie o tym mówić. Bądź stanowcza. Mam nadzieję, że małżonek zrozumie, że jego zachowanie sprawia Ci przykrość i okaże Ci czułość, której potrzebujesz. ________________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
dziękuje za dobre słowa

Gość gość
O matko to musi być prowo. Nie wierzę w coś takiego żeby w taki sposób zachowywał się mąż w stosunku do zony:-( przecież on traktuje cie jak jakąs dziwkę i ty nic z tym nie robisz? co to za teksty? ode mnie dostałby w pysk

Gość gość
Dziwi mnie ze ty po takim zachwaniu meża chwalisz się jeszcze ze seks macie codziennie:-( sama na to pozwalasz żeby on cie tak traktował, bo ty nie reagujesz, jeszcze uprawaiasz z nim seks jakby nic się nie stało. I to mnie dziwi bo większość kobiet po czyms takim wypirdoliło by mężusia z łozka. A ty jeszcze tęsknisz za czułościami:-(

Gość gość
uwierz mi to nie prowo raz dostał w pysk, no w końcu osoba co patrzy na ta sprawę jak ja. mieliśmy rozmowę w której jasno powiedziałam ze jeżeli nieda z siebie tego czego ja chce ( czułości przytulania delikatności) to sexu nie będzie bo ja się chce czuć szanowana. ok. moż mi mówić wulgarnie o sexie to nie zbrodnia ale stosownie do sytuacji

Gość gość
dziwne ze ty się z nim po takich chamskim zachowaniu kochasz. on cie ewidentnie nie szanuje, traktuje cie jak zwykła k***wke i nie obraz się ale skoro ty z nim uprawiasz po czyms takim codziennie seks to tylko potwierdzasz to ze jesteś dla niego zwykła ***

Gość gość
no właśnie mąż ś pi teraz gdzie indziej ma inne słanie ..dla mnie to był już kres miłą sex prawie codziennie nie nudny ale jestem kobieta co potrzebuje czułości a przede wszystkim szacunku . i puki nie dojdzie to tego faktu w moim łóżko miejsca mieć nie będzie

Gość gość
no ok xle opisałam wcześniej miał kiedy chciał i jak mniał ale od tyg to się skończyło....4 dni temu był bardzo miły delikatny i czuły był sex ale po tym przez kolejne dni do wczoraj nie niebyło tak czule stąd ta rozmowa i celibat