Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj ojciec znowu sie ohlał jak swinia !

Polecane posty

Gość gość

wrocil od kolegi pijany i teraz lata po calym domu i wyzywa mame , i tak bedzie przez cala noc , juz nie wytrzymuje !

Gość dobra rada na wieczór
Obciągnij mu to może sie uspokoi .

Gość gość
bawi cie to ? ciesz sie ze nie jestes w takiej sytuacji

Gość gość
Zglos fiuta na leczenie,sie bedziesz przejmowac,jak on sie nieprzejmoje to ty z matka tym bardziej niemusicie.

Gość gość
przykro mi, jeśli chcesz coś zmienić musisz z rodzicami dużo rozmawiać i wierzyć, a wiem co mówię z doświadczenia... ludzie się zmieniają, nawet najgorsi, nie martw się, tylko nie gadaj po pijaku jak on jest etc, w końcu jesteście rodziną to z pewnością się kochacie

Gość gość
Napisz jak złapie za siekierę będzie ciekawie :D

Gość gość
Spójrz na to z drugiej strony. Wiesz że to wstrętne i "dzięki temu" nie zrobisz tego własnej rodzinie gdy już ją będziesz miał/miała. Wytrzymaj to.

Gość gość
Ale patologia :classic_cool: Nie martw sie - jak twoja matka popusci mu szpary to stary zapadnie w błogi pijacki sen . A jutro jako prawdziwi katolicy pójdziecie na sumę do kościoła :D

Gość gość
jak mnie nie zabije kiedys to moze wytrzymam

Gość gość
No wiesz zawsze jest jakieś wyjscie . Znajdz bogatego sponsora i sie wyprowadz :D

Gość gość
oby was (ci ktorzy się nasmiewają) nigdy nie spotkała taka sytuacja. Wiem o czym mowisz autorko. Bywały wieczory, kiedy moj ojciec wracał do domu pijany, nawet bardzo. W większośc sytuacji był spokojny, nie rzucał się i szedł spać. Kilka lat temu przeżyłam coś co na zawsze odmienilo moje zycie. Ten pijak chcial wypchnąć z okna moją matkę. Przestraszyłam się nie na żarty, choć wiedziałam, że tego nie zrobi. Nienawidzę jego pijaństwa, na szczęście nie mieszkam już w domu, nie muszę się o to martwić. Tobie też to polecam. Musisz odciąc się od tej sytuacji, pamiętaj że to TWOJE zycie jest najwazniejsze i o swoj komfort psychiczny musisz się martwić. Zostaw go i odejdź najszybciej jak to możliwe

Gość gość
dziekuje za dodanie otuchy , raz juz nawet przez niego mialam probe samobojcza , moj ojciec to istny diabeł , najgorsze jest to ze strasznie msci sie na mamie i robi takie rzeczy ze nawet nie bd tu pisac bo az strach .. :(

Gość gość
nagraj go na telefon tak żeby nie widział, pogadaj z nim jak będzie trzeźwy i mu pokaż filmik, może coś go ruszy.... trzymaj się

Gość gość
Napisz co ojciec robi matce . Pośmiejemy się w tych smutnych czasach :D

Gość gość
tłumaczenie, groźby, prośby nic nie dają. Znam to z własnego doświadczenia. jemu nie pomożesz dopoki on nie zobaczy problemu. Rozumiem, ze matwisz się o mamę. Tez to przechodziłam. Ale postanowilam odciąć się od nich wszystkich. Całego świata nie zbawisz. Skoro matce odpowiada takie zycie, nie odejdzie od niego, nie wyprowadzi się-to jej wybor. Przypuszczam, że jesteś mloda. Nie daj potworowi zniszczyć mlodości a nawet życia.

Gość gość
tak zrobiłam, tylko na krótki okres był spokój

Gość gość
moja mama tylko czeka az skoncze tu szkole i zabiera mnie za granice do mojego brata , nie moge sie doczekac

Gość gość
gośćdziś Obciągnęłaś staremu ?

Gość gość
kochana, szkole mozesz skonczyc mieszkając nawet na wynajetym pokoju razem z mamą. To nie żaden problem. Podasz dziada o alimenty, mama też i dacie rade.

Gość gość
gość [23:14 ] to podszyw

Gość gość
s*********laj do gościa wyzej... a ojcciec gdzieś pracuje??? ma jakieś towarzystwo? kolegów??postasz go że pokażesz im ten filmik albo prześlesz do firmy w której pracuje

Gość gość
pracuje ma 1 kolege