Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezuzytecznya

GROZI MI CIAZA ??

Polecane posty

Robilismy to po czym zatrzymalismy sie na moment i zauwazylismy ze pekla gumka.Okres dostalam 12 dni przed stosunkiem. Wytrysku nie bylo. Jakie sa szanse ze moge byc w ciazy?

Gość gość
eh!!! wiele nastolatek nie wie że dzieci nie biorą się z powietrza....

Wiem skad biora sie dzieci :) w trakcie stosunku gdy mezczyzna jest podniecony procz wytrysku ,wydziela plyn w ktorym rowzniez znajduja sie plemniki ponoc zdolne do zaplodnienia :) Chce sie tylko upewnic poniewaz stosunek z peknieta prezerwatywa mogl trwac najwyzej 5 minut, po czym zauwazylismy .

Wiem skad biora sie dzieci :) w trakcie stosunku gdy mezczyzna jest podniecony procz wytrysku ,wydziela plyn w ktorym rowzniez znajduja sie plemniki ponoc zdolne do zaplodnienia :) Chce sie tylko upewnic poniewaz stosunek z peknieta prezerwatywa mogl trwac najwyzej 5 minut, po czym zauwazylismy .

Gość gość
Skoro wiesz, to po co zadajesz głupie pytania.Wystarczy poczekać a potem w razie nie pojawienia się krwawienia ,zrobić test ciążowy.Ot i cała filozofia:) Czy mi grozi ciąża,pytanie tak żenujące jakbyś zapytała czy mnie prąd porazi jak wsadzę palce do kontaktu:(

Gość gość
Okres miałeś 12 dni przed stosunkiem . Zalezy jak dlugi masz cykl .

Gość gość
To sobie policz ile dni minęło przy 29 dniowym cyklu od 1 dn miesiączki fo stosunku . Nie jest tak prosto zajść w ciążę

Przy 29dniowym cyklu owulację masz w ok. 15 dniu. 3 dni przed są szanse ni małe ni bardzo duże, od wielu czynników to zależy. Brak wytrysku zmniejsza szanse. Trzeba czekać i tyle. A powyższe komentarze dotyczyły prostej zależności - uprawisza seks, ciąża ci "grozi, są tylko różne stopnie ryzyka.