Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks jest dla mnie rzeczą dziwną i złą

Polecane posty

Gość gość

wiem, że to śmieszne, ale po prostu nie potrafię tego zrobić, boję się, że potem taki ktoś będzie to rozpowiadał, bo wiecie faceci potrafią grać dżentelmenów a potem na spotkaniu z kolegami "przeleciałem ją" albo gorsze słownictwo. mam wrażenie,ze seks jest tylko dla odważnych ludzi, nie wyobrażam sobie sytuacji bycia nagą w towarzystwie kogoś innego, czy jaj jestem jakaś zaburzona? no i poza tym nie mam wielkiego libido więc nic mnie nie "zmusza" do seksu

Gość gość
po części podzielam Twoje zdanie. Chodzi o to, że nie wiem jak musiałabym ufać facetowi, żeby się z nim przespac. Reputacja jest dla mnie rzecza bardzo wazną i nie chce żeby mój wymarzony rozpowiadał na prawo i lewo jaka jestem w łóżku. Do tej pory spotkałam tylko jednego faceta, ktoremu mogłam ufac i tylko JEDEN na kilkunastu, z ktorymi się spotykałam ma u mnie opinie porządnego.

Autorko, masz racjè. Bo bez miłosci to kopulacja, wygląda dziwnie i smiesznie. Bèdziesz wiedziała, kiedy to jest własciwe i oczywiste, jak spotkasz tego jedynego.