Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On chce mi robić lewatywy......

Polecane posty

Gość gość

Pomocy.....niby kiedys sie wstepnie zgodziłam na seks analny ale to było pod wpływem chwili i tego zeby mnie nie opuścił, pobralismy sie i on teraz wraca do tego........

Gość gość
pogadaj z nim otwarcie czy on by chcial miec hooja w doopie!!! JA NIE LUBIE TAK I MOJ TO AKCEPTUJE I TWOJ JAK CIE KOCHA MUSI;zapewne ma malego ptaszka i che czuc lepeij i ciasniej,m ci z malymi fiutami chcca w o***t

Gość gość
Kolejna oszustka która przed ślubem wpuściła faceta w grotę nestle :classic_cool: a teraz ma problemy .

Gość gość
On sie tłumaczy ze to nic złego....poza tym inna sprawa ze bardzo szybko dochodzi wtedy i nastepuje wytrysk do srodka i potem idzie spać.......jak sie normalnie kochamy to nic !

Gość gość
Nie wpuściłam go!! tylko sam to zrobił jak leżałam na brzuchu i natychmiast chciałam przestac ale on jest silniejszy i przycisnął mnie ciałem a ja krzyczałam.....nie odzywałam sie po tym do niego przez kilka dni.....

Gość gość
Jak czytam te wypociny tępych dzid na Kafe to się cieszę ,że mam normalną dziewczynę która z anala , robienia laski , połykania , spustu na twarz i tak dalej nie robi problemu .