Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Udawałam niedostępną

Polecane posty

Gość gość

A on mnie olał w końcu. Jak bywałam miła i zgadzałam się na spotkania to też bywało źle. Jak teraz starał się na początku a ja byłam na nie, bo to ponoć działa, to przestał zabiegać o mnie. Co robić teraz? Naczytałam się książek i te triki co tam są nie działają.

Gość gość
Mam ten sam problem.. Już 3tyg nic nie pisze do mnie a ja do niego 5tyg. Myslalam że się ogarnie zacznie zabiegać jak zobaczy że mnie traci a tu dupa..:/ ale zaczynam od nowa:) dziś się do niego odezwę spotkamy się poproszę o spotkanie:) i pokaże się z jak najlepszej strony na nowo żeby mógł mnie bądziej poznać (nie mam na myśli sexu) wszystko poza nim:)

Gość a nie mówiłam
Oj dzieci, naczytacie się durnych poradników z d**y wziętych i jesteście zdziwione, że facetowi się odechciało tych gierek? Facet też człowiek, jest duża szansa, że jak powie mu się wprost, czego się chce, to on to zrozumie. A zamiast wydawać kasę na tę wątpliwej jakości literaturę, idźcie do fryzjerki:-)

Gość gość tech
Unikam dziewczyn które odstawiaja takie numery. Uciekam jak tylko wyczuje ze zaczyna grać w te swoje gierki

Gość gość
"Mam ten sam problem.. Już 3tyg nic nie pisze do mnie a ja do niego 5tyg. Myslalam że się ogarnie zacznie zabiegać jak zobaczy że mnie traci a tu d**a..:/" Jak dwa tygodnie księżniczka się nie raczyła odezwać to nic dziwnego że dupa

Gość gość
Czytajcie dalej poradniki dla idiotek pisane przez jeszcze większe idiotki a daleko zajdziecie :)

Gość Ronorora Zorro
wy wszystkie udajecie!!! :D

Gość gość1128
Nie byli was warci olać ich

Gość gość
I tak właśnie kończą się te wasze durne gierki :P

Gość gość
Nie udawaj, bądź nią jak chcesz. Nie rób niczego na siłę. Niedostępny człowiek chce odpocząć od bezmyślnych ludzi. Sama tak robię często. Nudzą mnie ludzie, którzy mają niewiele do powiedzenia albo kompletnie nic. Piszą o bzdurach, karmią się bylejakością. Unikam takich i nie wstydzę się tego. Kontaktuję się tylko z osobami na których mi zależy, a oni znajdują mnie zawsze, mimo, że w komunikatorach jestem raczej niedostępna. Od kontaktowania się z drugim człowiekiem jest telefon. Ten wynalazek jest nadal aktualny i warto z niego korzystać, wtedy, kiedy zależy nam na kimś. Proste.

Gość gość
A ja jestem niedostępny dla kobiet. Czekam aż same zaczną błagać żeby mi obciągnąć k****a :)

Gość gość
Tylko nie czekaj z zapartym tchem

Gość gość1128
Gość 11:36 popieram w 100%ach.

Gość gość
Nie chodzi o to, żeby go olewać, ale żeby się zająć sobą i traktować go jak kolegę. Nie stawiać ponad nim przyjaciół i rodziny. Bo niby z jakiej racji? Do kolegi się odzywa, żeby pogadać i się pośmiać, a nie stawiać wobec niego wprost lub nie swoje oczekiwania. Faceci wbrew pozorom, wiedzą jak się zachować, ale muszą tego chcieć. Zdystansowana życzliwość, poczucie humoru i uśmiech - to zawsze działa.

Gość gość
To ja próbuję traktować go jak kolegę ale głupio mi po takim czasie nagle pisać do niego skoro on już zdążył poczuć, że mam go gdzieś

Gość gość
Sprobowac nie zaszkodzi...przynajmniej bedziesz wiedziala jak jest naprawde...a moze czeka zebys ty w koncu zrobila krok???

Gość gość
UDAWAJ DALEJ;BUAHAHA ale baby sa glupie dziecinada jakw piaskownicy sie zachowalaa

Gość gość
No sorry ale dla mnie bylby to sygnal ze nie jestes zainteresowana :/ ... kiepski ten poradnik

Gość gość
jak nie chca to bez laski

Gość gość30112014
On nie jest Tobą zainteresowany przykro mi jak facetowi zależy zachowuje się inaczej.