Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gumiśka Bunia

Co sądzicie o pracy po znajomości np. ktoś

Polecane posty

ma ciotkę dyrektorkę w urzędzie pracy, wujka burmistrza, naczelnika urzędu skarbowego, itp. i dostaje pracę mając sam ogólniak bez matury? Widzicie w tym coś złego? bo ja nie.

widzę, bo to instytucje publiczne a więc opłacane z mich pieniedzy i chcę aby pracowały tam kompetentne osoby

Gość gość
Wszelkiego rodzaju instytucje państwowe powinny zatrudniać osoby z wyższym wykształceniem min mgr. Jeżeli nie ma matury, nie poszedł na studia, za pewne nie ma pojęcia czym się zajmuje. NIE twierdzę, że matura to obowiązek i wielu dziedzinach jest ona do niczego nie potrzebna. Ale instytucje państwowe opłacane są z pieniędzy podatników i WYMAGAM kompetencji od tych ludzi

Gość gość
Ja to widzę na każdym stanowisku w moim gówn|ianym powiecie, osoby bez znajomości to tylko na kasie siedzą, sama nie mam pleców i głową muru nie przebiję niestety, a co o tym sądzę?, że to bardzoo smutna rzeczywistość, dobre studia,kursy czy doświadczenie tu nie pomogą :(

Gość gość
Ja mam średnie z maturą a robię na produkcji ..co w tym dziwnego?s

Mnie się to nie podoba, sam nie chciałbym tak pracować, tylko sobie sam załatwić.