Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam absolutnie zadnego talentu

Polecane posty

Gość gość

nie umiem gotowac-to co gotuje jest niesmaczne dla rodziny nie umiem jezdzic samochodem-jezdze tylko po moim małym mieście z 1 sygnalizacja świetlna bo dalej sie boje;) nie umiem żadnego języka obcego nie umiem sprzątać-zawsze coś jest nie tak nie umiem myć okien-zawsze smugi nie nadaje się do żadnej pracy-więc pracuje na słuchawce, ale to juz niedługo bo mam kiepskie wyniki i po co takie coś żyje?:/

Gość gość
Uwierz w siebie, każdy dużo potrafi, każdy znajdzie sobie w życiu coś do czego się nadaje. Patrz tylko na wszystko z innej strony - pozytywnie, będzie dobrze 🌻

Gość gość
ja mam wiele talentów, pięknie rysuję, śpiewam, rzeźbię, mam słuch absolutny. I co z tego, skoro jestem tak zamknięta w sobie że nigdy niczego nie wykorzystam ani nie wykorzystałam? Co do pieczenie i gotowania - kiedyś się za to zabierałam, ale nawet gdy coś wg mnie było b. smaczne, to i tak zawsze ktoś skrytykował, więc przestałam gotowac*****ec.

Gość gość
wiara w siebie ok ale czy wiara w siebie nauczy mnie gotować? Czy nauczy mnie jeżdzic samochodem? Pracowałam w biurze,ale byłam kompletnie do niczego, widziałam,że nowe dziewczyny łapały wszystko w lot, mi trzeba był tłumaczyć kilka razy a i tak źle robiłam:o ostatecznie nie przedłużono mi umowy a innym dziewczynom nowym, które przyszły po mnie owszem;o po prostu jestem debilem, choćbym nie wiem jak sobie wmawiała, że jest inaczej to nie jest jedno dobre,że jestem bezpłodna, przynajmniej nie sprowadze wiecej podobnych do mnie:o

Gość gość
Czasami takie umiejętności wymagają sporo pracy i wprawy. Najważniejsze, żebyś lubiła coś i miała na to czas na tyle, aby często się tym zajmować. Z czasem zaczniesz nabierać doświadczenia i wyróżniać się swoimi możliwościami ;)

Gość gość
Po prostu jesteś normalnym człowiekiem, ale teraz ma się okazję patrzeć na te wszystkie talenty, słyszy się i czyta o ludziach sukcesu, o tych którzy zawsze wiedzieli czego chcą a jednocześnie mieli jakieś warunki żeby tego chcieć itd., ale większość ludzi to właśnie tacy jak ty. Normalni. Nieidealni i nie będący rozchwytywani na rynku pracy. Nic nowego.