Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego teraz po 4 latach związku zaczęłam .....

Polecane posty

Gość gość

Jestem razem 4 lata, 2 lata chodzenia, 2 narzeczenstwa, a mieszkamy razem 2, 5 roku . Mój narzeczony nie jest Polakiem, w Polsce nie mieszkamy. Teraz zaczęłam odczuwać, że jestem z narzeczonym po mimo czyjegoś nieszczęścia. Jego była dziewczyna ciągle go kocha. Wiele by dala żeby był z nią, narzeczony dobrze o tym wie. Rozstali się z powodu złego dopasowania. Nie umieli się dogadać, ciągle się kłócili. Narzeczony to mi pierwszej pokazał swój mały świat. Nie wyobrażam sobie życia bez niego - jego cudowny uśmiech, który nadal powoduje, ze nogi mi miękką. Chociaż umie mnie nieźle wkurzać. Jego codzienne ,, Dzień dobry kochanie" rano powoduje, ze wiem, że będę miała dobry dzień. A jednak czuje się tak jakbym robiła krzywdę tej dziewczynie. O co chodzi ? Ja w jego życiu pojawiłam się 4 miesiące po ich rozstaniu.

Gość gość
Druga sprawa to taka, że ona prawdopodobnie zdradziła go. On sam mi tego nie powiedział, ale to powiedział mi jego przyjaciel.

Gość gość
no to czym się przejmujesz? nie odbiłaś go jej, więc wyrzuty sumienia sà zbèdne.

Gość gość
no przecie na pewnaka on zdradza czy ci hormony z c**y mozg ugniezdzily ze tego nie widzisz 000 www.youtube.com/watch?v=s9hkMOSlMtU

Gość gość
Ciapaty?