Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaa

Prawdopodobieństwo cięży w 1 dniu okresu

Polecane posty

Gość zrozpaczonaa

Witam, mam problem, otóż mam problem, uprawiałam petting z moim chłopakiem, pieściliśmy się rękoma, nie jestem pewna czy miał wytrysk, ale zakładając, że tak było, czy jest możliwość żebym zaszła w ciążę, był to mój 1 dzień okresu, a długość mojego cyklu waha się tak ok.27-29 dni. Bardzo proszę o odpowiedzi, ponieważ umieram z nerwów, nie potrafię się skupić na niczym innym.. POMOCY!

Gość gość
jak umierasz z nerwów, to się nie bierz za seks, bo to znaczy, że jeszcze do tego nie dorosłaś

I jak sobie wyobrazasz zaplodnienie jakeczka, ktore obumarlo i zluszczone z krwia wydalasz? :D

Gość zrozpaczonaa
Na początku sądziłam, że przez coś takiego nie można zajść w ciążę, ale poczytałam na różnych forach i nabrałam wątpliwości, proszę o odpowiedzi :(

Gość zrozpaczonaa
Hakuna: No myśląc racjonalnie jest to nie możliwe, ale niektórzy mówią, że może dojść do przesunięcia dni płodnych.. Sama już nie wiem :(

Gość gość
ktoś, kto nie wie, jak może dojść do zapłodnienia, boi się ciąży a nie zabezpiecza się, ma zerowy kontakt z partnerem, bo nie wie nawet, czy miał wytrysk, nie powinien w ogóle zabierać się za seks do książek, dziecko

Gość zrozpaczonaa
Wiem jak dochodzi do zapłodnienia, a co do wytrysku działo się to tak szybko, że nie jestem pewna..

Gość zrozpaczonaa
Proszę o pomoc bo już nie wiem co myśleć :'(

Gość gość
Wkrótce się przekonasz ;)

Gość zrozpaczonaa
liczyłam na pomoc a nie na teksty tego typu, bo raczej nie są odpowiedzią na moje wątpliwości

Gość gość
zrób test za tydzień i się przekonasz, ale prawdopodobieństwo jest znikome

dziecko, jezeli doszlo do zaplodnienia to... za dziewiec miesiecy dziecko ochrzcisz mcgayver. a powaznie... nie nie doszlo do zaplodnienia, jezeli masz regularne cykle jak z podresznikow (27/29dni). a szukanie informacji po internecie oglupia, czego sama stalas sie przykladem :)

Gość gość
Jeśli robiliście sobie tylko palcówki jak piszesz, to jak możesz zajść w ciążę, chyba że sobie wsadziłaś paluchy ze spermą do cipki

Gość zrozpaczonaa
W takim razie wykonam jeszcze test. Nie było penetracji tylko zwykła palcówka.

po pierwsze szanse sa rowne 0! chyba, ze to co nazywsz okresem bylo plamieniem czy krwawieniem srodcyklicznym - wtedy szanse wzrastaja do 30% jak w kazdym normalnym cyklu. W ciazy nie jestes, w ciazy nie bylas, w ciazy nie bedziesz. Poczytaj troche, ale nie z internetu tylko w ksiazkach medycznych.. to nie bedziesz miec zadnych watpliwosci

Gość gość
Jeśli nie było kontaktu spermy z cipką to o jakim zapłodnieniu w ogóle mowa, czy był okres czy go nie było nie ma znaczenia Jak zrobisz loda z połykiem to tez będziesz test robić ? :D

Gość zrozpaczonaa
Moje wątpliwości są spowodowane tym, ze nie wiem dokładnie co robił mój chłopak swoją ręką zanim mnie tam dotykał, czy przypadkiem nie dotykał wcześniej swojego penisa.

Gość gość
zrozpaczonaa dziś Moje wątpliwości są spowodowane tym, ze nie wiem dokładnie co robił mój chłopak swoją ręką zanim mnie tam dotykał, czy przypadkiem nie dotykał wcześniej swojego penisa. podlam! do ksiazek gimbaza a nie zabierac sie za PETTING ze nawet nie wiesz jak to sie nazywa co robilas zreszta! hahahahaha gdzie twa zahukana matka,bluszcz pewnie.

Gość gość
zrozpaczonaa dziś Moje wątpliwości są spowodowane tym, ze nie wiem dokładnie co robił mój chłopak swoją ręką zanim mnie tam dotykał, czy przypadkiem nie dotykał wcześniej swojego penisa. podlam! do ksiazek gimbaza a nie zabierac sie za PETTING ze nawet nie wiesz jak to sie nazywa co robilas zreszta! hahahahaha gdzie twa zahukana matka,bluszcz pewnie.

Gość zrozpaczonaa
Nie jestem z gimbazy więc nie życzę sobie być tutaj obrażaną, to jest forum jak każde inne i nikt nikomu nie zabroni zadawać pytań, a jeśli masz problem z tym to po prostu nie musisz wchodzić tutaj i pisać swoich wypocin. A matką to ty się swoją zajmij!