Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek z księżyca

Od 20 minut ktoś napie....a tłuczkiem w mięso aż się ściany trzęsą

Polecane posty

Gość człowiek z księżyca

ruszyła produkcja kotletów dla stada zapijaczonych, wąsatych Andrzejów:) Taka rada dla wszystkich, niedzielnych kotleciarzy - róbcie to ciszej, bo się k***a niesie!:classic_cool: Niektórzy o tej porze próbują spać.

Gość gość
jesli nie chcesz tego słuchac to kup sobie dom a nie męczysz sie w bloku plebsie

Gość gość
a chuj mnie obchodzi jakiś polski zadluzony kredycik sfrustrowany. ze on chce spac o 10 w niedziele. jestem u siebie w domu i od 6 do 22 mam prawo tłuc co chce. a jemu wara

Gość gość
dzwon na psy kotlety sie nie tlucze 20 minut tam pewnie dochodzi do mordu moze jeszcze da sie uratowac kogos

Gość gość
Ja jestem empatyczny zatem jak moja bije wsadzamy grubszą ścierę pod dechę i jest w pożo. moje bicie cię nie obudziło jak mniemam.

dzwon na psy kotlety sie nie tlucze 20 minut tam pewnie dochodzi do mordu moze jeszcze da sie uratowac kogos x moze sasiedzi maja gosci dlatego wczesnie zaczeli i maja do ubicia ze 30 sztuk:)

Gość gość
ja tam się nie obcyndalam , napiertalam ile sil az kotlety podskakują wraz z deską. niech sąsiedzi słyszą , że się wiedzie schaboszczaki , się na obiad je. tak się "kaszle"