Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk11

Jak GO odzyskac?

Polecane posty

Gość kk11

Nie wierzylam ze kiedys tu, na tym forum cos takiego napisze no ale potrzebuje rady.. Moj zwiazek z Nim zaczął sie prawie rok temu, przezylismy cudowne chwile, to On od poczatku sie staral, on byl jakby tym dominujacym w naszym zwiazku, strasznie mi caly czas na nim zalezalo mimo ze byly i lepsze i gorsze dni i klotnie i cudowne chwile. Od jakiegos czasu miedzy nami jest troche chlodniej, no ale ciagle myslalam ze to takie przejściowe, chociaz rzadziej sie spotykalismy ale pisalismy normalnie smsy i wgl. Ja ostatnio sobie powiedzialam ze tak nie mlzr byc że tak rzadko sie widujemy ze musimy znow częściej, ze znow musi byc dobrze, bo cholernie mi za nim teskno, z dnia na dzien coraz bardziej, a on mi ostatnio powiedzial że to nie ma sensu bo nie czuje juz tego uczucia tak bardzo jak kiedyś... Przeciez to mozna naprawic! Mam dla niego cos od serca co zrobiłam juz jakis czas temu i czekałam na odpowiedni moment zrby mu to dac, i nie dalam, wiec dam mu teraz, ale prosze podpowiedzcie mi dziewczyny jak ja mam Go odzyskac? W zyciu nie pokochalam tak nikogo i za nikim tak nie tesknilam jak teraz... okropności sypiam, nie jem, budze sie i zasypiam z zplakanymi oczami... prosze Was, pomóżcie mi, tylko nir piszcie ze nir warto, bo warto

Gość kk11
Przepraszam za bledy, ale takie pisanie na telefonie

Gość gość
Wiem co czujesz bo moja pierwsza dziewczyna zrobiła mi to samo a potem okazało się ze wróciła po dwóch latach do byłego. A raczej to ona jej pozwolił wrócić. Walcz ale pamiętaj ze może nie wyjść.

Gość al bax
nie wiem... trudno powiedziec bez znajomosci calej sytuacji. czasem tak jest ze uczucie wygasa i tyle. nie zmusisz go by czul wiecej. musisz sie zastanowic co spowodowalo ochlodzenie. z jakiego powodu nie chcial sie spotykac tak czesto? moze wlasnie zbyt wiele tego bylo, moze czuje sie przytloczony? moze byc mnostwo powodow. niekoniecznie da sie to naprawic.

Gość kk11
Chce walczyc, ale juz nie wiem jak :( Al bax, wlasnie jakby sie glebiej zastanowic to nie bylo az tak zle zeby to uczucie wygaslo :( Chce walczyć, nie widze innej opcji. Jestem w stanie nawet na kolanach isc do niego w srodku nocy... teraz juz jestem w stanie zrobic DOSŁOWNIE wszystko zebysmy byli dalej razem i zebysmy byli razem szczesliwi. Cholernie za nim tesknie.. Wczoraj mialam ochote isc w srodku nocy w miejsce gdzie wtedy byl i czekać tam na niego.. Jejku, proszę podpowiedzcie co ja mam zrobic, jestem zalamana :((

Gość al bax
watpie bys blaganiem i prosbami cos wskorala. facet albo jeszcze bardziej sie odsunie albo sie troche sytuacja poprawi, ale byc moze tylko dlatego ze odczuje litosc i wyrzuty sumienia. nie wiem czy chcesz by byl z Toba z litosci. wiem ze to bolesne, ale ja na Twoim miejscu zerwalabym wszelki kontakt. przestalabym sie odzywac na dluzszy czas. tydzien, dwa. jak nie chce to nie. jesli faktycznie mu uczucie przechodzi to i tak przejdzie, nie wazne co zrobisz, a jak nie jest wszystko stracone to facet zacznie sie zastanawiac co robisz i z kim... moze masz innego? czasem to ich rusza.

Gość kk11
Hej, niech ktoś jeszcze mi pomoze :(

Gość anulla88
Olej go sam przyjdzie. Oni chca gonić króliczka. Wychodz ze znajomymi. Nie mow mu o wszystkim. IDZ na kurs tanca, basen, aerobik. ... nie marnuj czasu baw sie. Sam przyjdzie....

Gość kk11
A jak nie przyjdzie? Ja chce walczyc o niego, zrozumcie to..

Gość gość
Nie przyjdzie, to mit że sam przyjdzie. Poszukaj sobie słabego uległego faceta to przyjdzie.

Gość kk11
Nie chce szukac faceta, chce Jego, wiem ze on nie jest pewny swojej decyzji i nadal darzy mnir uczuciem, po prostu to wiem, nie wiem instynkt jakis czy cos.. To on na poczatku sie o mnie staral, rozkochal mnie w sobie, ciagle mówił mi jak mnie kocha, o naszej przyszlosci, o tym ze pracuje dla nas, nie dla siebie, kocham Go bardzo

Gość gość
Nie odzywaj sie do niego. Sotykaj sie ze znajomymi. Zobaczysz ze nagle otrzeźwieje i przypomni mu się ze jednak cie kocha

Gość gość
witaj w klubie moja droga, ja jednak nie staram się, nie kontaktuję nim, niech idzie, jeśli kocha, to wróci, a jak nie, to prędzej czy później i tak będę musiała się z tym uporać

Gość gwoli wyjasnienia
Ale o co ty chcesz walczyc? Jezeli w nim nie ma po roku juz uczucia, to o co tu walczyc? Nie da sie zmusic kogos do kochania. Chcesz zebrac o jego uczucie? On je przeciez odrzuca wiec zachowaj choc szacunek dla samej siebie. Daj czas czasowi! Nie ma innej rady. Pojdz na dystans, to jedyne rozsadne co mozesz w tej chwili zrobic. Im bardziej bedziesz walczyc tym bardziej on sie bedzie odsuwal, zobaczysz.

Gość gość
Zajmij się sobą, zainwestuj w siebie. Ja ostatnio nie mam za wiele czasu dla swojego - i facet szaleje za mną. Wyjeżdżam teraz w podróż służbową - kazał mi wziąć ze sobą ramkę z jego zdjęciem i postawić sobie w hotelu koło łóżka. Parodia jakaś :-)

Gość gość
Po prostu jednym słowem spierdoliłaś to.Raczej marne masz szanse.

pozwól aby to biegło swoim torem co ma być to będzie ale jeżeli czujesz że powinnaś coś zrobić to to zrób tak żebyś potem nie żałowała słuchaj serca

Gość gość
Jak ty sama nie wiesz czego chcesz to się mu wcale nie dziwię.Facet nie bawi się w podchody jak wy,jeśli kobiecie nie pasuje to nara.Z komentarzy wynika że g****o o was wiecie,jeśli wartościowy facet to na pewno pierwszy nie przybiegnie na kolanach. możesz sobie czekać :)

Gość gość
Zajmij się sobą, zainwestuj w siebie. Ja ostatnio nie mam za wiele czasu dla swojego - i facet szaleje za mną. Wyjeżdżam teraz w podróż służbową - kazał mi wziąć ze sobą ramkę z jego zdjęciem i postawić sobie w hotelu koło łóżka. Parodia jakaś TAAAAAAAAAAA co za idiotka takie bzdury pisze,widać że jesteś sama :)

Gość gość
facetom nie zalezy

Gość gość
co ma byc to bedzie

Gość gość
Jak to mówią kobiety co ma być to będzie więc czekaj dalej :)

Gość gość
Po prostu mu się znudzilas i nowej baby mu się zachciewa. I smieszy mnie takie glupie pisanie, że uczucie się wypalilo... co za durny frazes żeby kogoś splawic. ON SIE TOBĄ ZNUDZIŁ PO PROSTU, dostał co chcial i porzucil jak starą zuzyta zabawke. Olej tego dopka i nie plaszcz sie przed nim bo on i tak cie już nie chce, a tylko sie osmieszysz

Gość gość
Jeśli go nie kochasz to po co chcesz z nim być.Baby to same nie wiedzą czego chcą,to musi być p********e być kobietą.