Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dnia dziś jest...

Polecane posty

Gość gość

wyjątkowy dzień jeśli idzie o samopoczucie nie młodych ale starszych tak już po 40 ce i więcej,spory spadek energii bóle serca, zagrożenie zawałem lub udarem dziś nie wczoraj, nie jutro ale dziś rozejrzyjcie się w około jak czują się starsi słabsi niech się dziś nie forsują za duże ryzyko . Piszcie potrzebuję danych do badań najbardziej zagrożone wschodnie rejony Polski.Marek.

Gość gość
bardzo pozytywne zjawisko, czas by staruchy ustępowały młodym miejsca. nowy wspaniały świat niestety nie dla staruchów, niedołężnych, zacofanych, wrednych , zgorzkniałych. a i ZUS niech wreszcie odetchnie z ulgą

Gość gość
ale zmartwi go kiedy z psychozy i nienawiści przyjdzie mu leczyć takich jak ty a stary też będziesz niebawem i będziesz miał jeszcze mniejsze zrozumienie niż dziś jest.

Gość gość
wszystkie kryzysy i wszelkie zło na świecie przez pomarszczonych staruchów jest

Gość gość
Los nie zapomina i wypłaca kiedy się najmniej spodziewasz.

Gość gość
Dzisiejsza starość jest słodka w porównaniu z tą jaka będzie udziałem was młodych.

Gość gość
nie młodych ale starszych tak już po 40 ce i więcej x Jestem po 40-tce i nie uważam się za "starszą". Raczej wręcz w szczytowej formie. Sprawdź pojęcie "starszy człowiek" - obejmuje ludzi od 60-tki.