Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomcia345

Grypa Jelitowa Pilne !

Polecane posty

Gość Tomcia345

Witam Jestem w 8 miesiącu ciąży zagrożonej od początku ale nie w tym rzecz . Mój mąż pojechał do swoich rodziców w środe i w piątek w nocy zachorował ns grypę jelitową wraz ze swoimi rodzicami. W sobotę im przeszło w miarę, dzisiaj po grypie jelitowej nie ma śladu(bynajmniej nie ma objawów) . Teraz pytanie czy mąż może wrócić do domu(jakkolwiek to dziwnie nie brzmi)? Bo mamy straszne obawy przed zarażeniem mnie.

Gość gość
No oczywiście że może a nawet powinien tylko niech zachowa wszelkie środki ostrożności bez buzi i tych samych naczyń jeśli czuje się względnie niech wraca do żony.BORYS.

Gość Tomcia345
Dziękuje, ale czy ktoś może orientuje się ile dni zaraża się jeszcze jelitówką po ustąpieniu objawów?

Gość gość
to może być indywidualna sprawa a poszukaj tego nawet na google a nie tutaj bo złapiesz wątpliwości i będziesz musiała i tak weryfikować na własny grunt.BORYS.

Gość gość
Zaraza sie kilka dni po ustąpieniu objawów W razie ci najlepiej działa s m e c t a, węgiel leczniczy, mięta Trzeba dużo pic wody, uzupełniać elektrolity, stosować lekkostrawna dietę np gotowany ryż i marchewke